Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - «Έγινε νέα εξέταση, είναι χρονοβόρα διαδικασία» λέει η Παγώνη

09:18 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε καταστολή παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα που υπέστη. Η Μαρίνα Παγώνη ανέφερε πως οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε νέες εξετάσεις. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη μετά το αιφνίδιο έμφραγμα που έπαθε, ενώ δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμη. «Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως

να αποσωληνώσεις ένα άτομο», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» το πρωί της Παρασκευής (05.04.24).

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή και έμφραγμα την προηγούμενη Πέμπτη (28.03.2024) και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο στο οποίο ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

To άρθρο Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - «Έγινε νέα εξέταση, είναι χρονοβόρα διαδικασία» λέει η Παγώνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Κόκοτας, Όλα, Μαρίνα Παγώνη,dimitris kokotas, ola, marina pagoni