Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου στα Ιωάννινα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

12:39 8/4/2024 - Πηγή: NewsIt

«Καθαρή» είναι η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος από τον Βόλο, ο οποίος κατήγγειλε τρεις συμμαθητές του για σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σεξουαλική κακοποίηση. Οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται με βάση τα όσα κατήγγειλε ο 15χρονος ότι συνέβησαν σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα εν μέσω σχολικής εκδρομής, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Νοτίου Πηλίου τη Δευτέρα (08.04.24) και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 15χρονου, το περιστατικό συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (06.04.24) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Με βάση την καταγγελία του πατέρα, o 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο συμμαθητή του Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

To άρθρο Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου στα Ιωάννινα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεύθεροι, 15χρονου, Ιωάννινα -,eleftheroi, 15chronou, ioannina -