«Φτάνει πια!» ξεσπούν οι γονείς του αστυνομικού Λυγγερίδη - Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

14:10 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Βασίλη Καπερνάρο, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δήλωσαν παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης έχασε τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε, εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί» είπε ο Θανάσης Λυγγερίδης, ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού.

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», τόνισε από την πλευρά του ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η οικογένεια Λυγγερίδη αναμένεται να ζητήσει συνένωση της δικογραφίας για την ανθρωποκτοία του αστυνομικού, που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά, με αυτή που αφορά σε αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών, η οποία βρίσκεται στα χέρια του 9ου τακτικού ανακριτή.

To άρθρο «Φτάνει πια!» ξεσπούν οι γονείς του αστυνομικού Λυγγερίδη - Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα