Γιώργος Λάγιος: Είμαστε λίγο καιρό μαζί, έχουμε συνδεθεί εγκεφαλικά και συναισθηματικά

22:55 1/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λάγιος για τη νέα του σχέση!

Την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα συνάντησε το Σάββατο ο Γιώργο Λάγιος, στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ, όπου και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη νέα σχέση με 23χρονη ηθοποιό.

“Εγώ δεν έχω παιδιά, είμαι άτεκνος. Έχω μια θεωρία για την οικογένεια: ότι λίγοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να κάνουν παιδιά.

Είναι κάποιες

κατηγορίες που δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις” τόνισε αρχικά ο γνωστός ψυχολόγος-σεξολόγος.

“Είμαι ερωτευμένος αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την τεκνοποίηση. Η σύντροφός μου είναι 23 ετών, είμαστε μαζί τρεις μήνες. Δεν έχω διάρκεια στις σχέσεις αλλά έχω βάθος”, παραδέχεται αμέσως μετά.

“Υπάρχουν σχέσεις που κρατάνε χρόνια και δεν έχουν συναισθηματική επένδυση. Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί και έχουμε συνδεθεί και εγκεφαλικά και συναισθηματικά.

Είναι πάρα πολύ ώριμη, η ωριμότητα δεν σχετίζεται με τις ηλικίες” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Λάγιος στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

“Είναι ηθοποιός, σπουδάζει και ψυχολογία και μπίζνες. Εγώ είμαι 45 ετών. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις.

Είμαι της άποψης ότι εκφραζόμαστε ελεύθερα, είμαι ανοιχτός σε όλα. Θεωρώ ότι τους ανθρώπους πρέπει να τους ξέρουμε πάρα πολύ καλά”.

To άρθρο Γιώργος Λάγιος: Είμαστε λίγο καιρό μαζί, έχουμε συνδεθεί εγκεφαλικά και συναισθηματικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λάγιος, Είμαστε,giorgos lagios, eimaste