Λένα Μαντά και Μαριάννα Κιμούλη απόψε στον Αρναούττογλου

14:45 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαριάννα Κιμούλη και η πρώτη σε πωλήσεις συγγραφέας στην Ελλάδα, Λένα Μαντά, είναι οι αποψινές καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαριάννα Κιμούλη, τη Μαρίκα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1

«Ψυχοκόρες».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τις σπουδές της στην Αγγλία και για τη γνωριμία της με τον Άντονι Χόπκινς, στα γυρίσματα της ταινίας «The Dresser». Γιατί δεν έμεινε μόνιμα στο Λονδίνο; Πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα;

Πώς είναι να μεγαλώνεις με μαμά τη Μαρία Δαμανάκη και μπαμπά τον Γιώργο Κιμούλη; Ήταν αντιδραστική σαν παιδί;

Αντέχει την κριτική; Περίμενε να γίνουν τόσο μεγάλη επιτυχία οι «Ψυχοκόρες»;

Γιατί θα ήθελε να παίξει τον ρόλο της κυρίας Βικτωρίας; Τι θα γίνει με την Μαρίκα και τον Σώτο; Τέλος, η όμορφη Μαριάννα δηλώνει ότι έχει νέες επαγγελματικές προτάσεις, αλλά τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία γιατί την απασχολεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Μαντά, που αποτελεί ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, αφού από το 2007 είναι η πρώτη σε πωλήσεις συγγραφέας στην Ελλάδα.

Η Λένα Μαντά μιλάει για τις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά της, μετά τα προβλήματα υγείας του αγαπημένου συζύγου της, για τα παιδιά της και για τα στερεότυπα που αποφάσισε να απαρνηθεί με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας, αλλά και για τους γονείς της, που, όπως λέει, την έκαναν να νιώθει περιττή στη ζωή τους.

Γιατί θα άλλαζε το τέλος σε κάποια βιβλία της; Συνεχίζει να θέλει happy end;

Γιατί βασάνιζε τις ηρωίδες της και γιατί δεν επιβίωναν οι άντρες τους; Τέλος, μιλάει για το καινούργιο βιβλίο της, «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, η επόμενη γενιά», και ανακοινώνει στο αναγνωστικό της κοινό πως όλα τα βιβλία της επανακυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ψυχογιός», έχοντας ένα επιπλέον κεφάλαιο στο τέλος.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

To άρθρο Λένα Μαντά και Μαριάννα Κιμούλη απόψε στον Αρναούττογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λένα Μαντά, Μαριάννα Κιμούλη, Αρναούττογλου,lena manta, marianna kimouli, arnaouttoglou