Φωτογραφίες ντοκουμέντα με τα πρώτα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία στο Μενίδι - Μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου η 40χρονη

10:16 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νεκρή από τα χέρια του πρώην συζύγου της έπεσε μια 40χρονη στο Μενίδι με τη νέα γυναικοκτονία να συγκλονίζει.

Το άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.05.2024) σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι με τον πρώην σύζυγό της να σκοτώνει με μαχαίρι.

Το newsit.gr παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία. Η άτυχη γυναίκα κείτεται νεκρή κάτω και δίπλα της

βρίσκεται ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρίσκονται και άτομα από το ανθρωποκτονιών που συνελλέγουν στοιχεία για τη δολοφονία.  

 Η 40χρονη είχε καταγγείλει τις επιθέσεις που είχε δεχτεί και δύο μέρες μετά το συμβάν την κάλεσε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος ενδοοικογενειακής βίας και του απάντησε ότι είναι εντάξει και δεν χρειάζεται κάτι. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, της είχαν προσφέρει safe house για να φιλοξενηθεί προσωρινά, αλλά και να κάνει χρήση του panic button, αλλά αρνήθηκε.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι πριν χωρίσει είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Μενίδι όπου αγόρασαν και σπίτι. Είχαν δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και 15 και 16 ετών.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η δολοφονία έγινε πολύ κοντά στο σπίτι τους.

Μια γυναίκα μιλώντας στο newsi.gr, αναφέρεται στα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία. Όπως τονίζει  ήρθε ένας άνδρας και την ειδοποίησε για το περιστατικό και της συνέστησε να κλείσει την πόρτα του μαγαζιού της γιατί είναι επικίνδυνο. Μάλιστα της είπε ότι η 40χρονη φώναζε «βοήθεια βοήθεια».

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/martyria.mp4

To άρθρο Φωτογραφίες ντοκουμέντα με τα πρώτα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία στο Μενίδι - Μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου η 40χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα