Νεκρή η 44χρονη μητέρα που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του 7χρονου γιου της στην Κρήτη

17:28 1/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν 44χρονη μητέρα έπεσε νεκρή την ώρα που διέσχιζε το δρόμο και σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στον γιο της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε πριν φτάσει στο νοσοκομείο το ασθενοφόρο.

Τον δρόμο Κυρίλλου Λουκάρεως από την πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, προσπαθούσε

να περάσει η άτυχη 44χρονη, απέναντι στο σιντριβάνι όταν έπεσε νεκρή την στιγμή που συνόδευε το ανήλικο παιδί της. Ο 7χρονος με τη συνοδεία αστυνομικού παρέμεινε σε κοντινή καφετέρια, εμφανώς σοκαρισμένος βλέποντας την μητέρα του να καταρρέει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο γιος της παρέμεινε με συγγενικό του πρόσωπο. Το παιδί ανέλαβε ο θείος του, που έφτασε στο σημείο αφού παρέλαβε το ασθενοφόρο την άτυχη γυναίκα και έφυγαν όλοι μαζί, επίσης με τη συνοδεία του Αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

To άρθρο Νεκρή η 44χρονη μητέρα που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του 7χρονου γιου της στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρή, 44χρονη, 7χρονου, Κρήτη,nekri, 44chroni, 7chronou, kriti