ΝΒΑ πλέι οφ: Break των Μάβερικς στην Οκλαχόμα με συγκλονιστικό Λούκα Ντόντσιτς και καλάθι για highlights

09:25 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένας… διαστημικός Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στη νίκη μέσα στην έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στο 3-2 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Μια νίκη πριν την επιστροφή τους στους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ βρίσκονται οι Ντάλας Μάβερικς. Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε συγκλονιστικό ματς και βοήθησε την ομάδα του να κάνει το break με 102-94.

Ο

Λούκα Ντόνσιτς ήταν… one man show. Ο Σλοβένος πέτυχε και πάλι triple double, με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ την στιγμή που ο Ντέρικ Τζόουνς είχε 19 πόντους και ο Κάιρι Ίρβινγκ 12 πόντους.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και ένα καλάθι για highlights, με τον Ντόντσιτς να είναι ο δημιουργός, να κυκλοφορεί ταχύτατα την μπάλα και τον Ντέρικ Λάιβλι να “πετάει” και να καρφώνει.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Για τους ηττημένους και πάλι ο Σάι Γκλίτζιους-Αλεξάντερ ήταν εκείνος που… τράβηξε «κουπί», σκοράροντας 30 πόντους με 6 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ!

Τα δωδεκάλεπτα: 22-24, 44-54, 67-79, 92-104

 

To άρθρο ΝΒΑ πλέι οφ: Break των Μάβερικς στην Οκλαχόμα με συγκλονιστικό Λούκα Ντόντσιτς και καλάθι για highlights δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα