Τελικός Conference League: «Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν την Φιορεντίνα»

18:57 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο τελικός του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα που θα γίνει στην «OPAP Arena» έχει ως αποτέλεσμα φίλοι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να θέλουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, με σκοπό να στηρίξουν την ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα

όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «labaroviola» ενόψει του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, φίλοι τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού προσπαθούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να βρεθούν στο γήπεδο της «OPAP Arena» με σκοπό να στηρίξουν την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» είναι τεράστια από την χώρα μας, με αρκετό κόσμο να θέλει να δώσει το παρών στον τελικό για να βοηθήσει τους «βιόλα» να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα όπως μεταδίδουν άλλα ρεπορτάζ από την Ιταλία, παρότι εμφανιζόταν ορατό το ενδεχόμενο οι οπαδοί της Φιορεντίνα να μην έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό της, η κατάσταση φαίνεται να έχει αλλάξει, με τους «βιόλα» να έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Ωστόσο για την ώρα από την διοίκηση των «βιόλα» δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια για τον τελικό στο Conference League.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Passione Fiorentina (@passionefiorentina_)

Κάτι που όπως είναι λογικό θα κάνουν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουν λίγους περισσότερους από 9.000 οπαδούς στο γήπεδο.

To άρθρο Τελικός Conference League: «Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αγοράζουν εισιτήρια για να στηρίξουν την Φιορεντίνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα