Βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 50χρονου πριν και μετά τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι

13:43 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Δύο βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνουν τις κινήσεις του 50χρονου μαχαιροβγάλτη του Μενιδίου τόσο πριν όσο και μετά το άγριο φονικό, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων ο συζυγοκτόνος λίγο πριν τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (16.5.24) έχει περάσει στην τελευταία φάση του αρρωστημένου του σχεδίου.

Έχει στήσει καρτέρι και παρακολουθεί τη γυναίκα.

Τη συναντά πίσω από ένα γκρι

αυτοκίνητο για να την μαχαιρώσει.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/video-menidi.mp4

Στο δεύτερο βίντεο διάρκειας 22 δευτερολέπτων, ο Αλβανός ψήστης της Βαρυμπόμπης που μεταμορφώθηκε σε «χασάπη» του Μενιδίου, μετά τη σφαγή της γυναίκας του πήγε σε ξενοδοχείο, όπου παρέμεινε για δύο περίπου ώρες.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/video-menidi2.mp4

Στη συνέχεια πήγε σε μια οικοδομή στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στο δεύτερο ντοκουμέντο φαίνεται να έχει φύγει από το ξενοδοχείο απόλυτα ψύχραιμος και με σταθερό βηματισμό να ξεφορτώνεται τις μπύρες που είχε καταναλώσει σε έναν κάδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύλληψη του 50χρονου μαχαιροβγάλτη έγινε συμπτωματικά και χάρη στην παρατηρικότητα μιας υπαστυνόμου από το Τμήμα Ασφαλείας του Καματερού.

Ο δράστης ενώ βρισκόταν στην οικοδομή, η οποία ανήκει σε κουνιάδο αστυνομικού, προσήχθη μετά από τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη και οδηγήθηκε στο Τμήμα του Καματερού.

Μια υπαστυνόμος με μεγάλη εμπειρία σε υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ότι ο άνθρωπος που είχε προσαχθεί ως μεθυσμένος στην οικοδομή ήταν περίεργος και αμέσως αφού είδε τον φάκελο που είχε για ενδοοικογενειακή βία, ενημέρωσε το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές.

Ο συζυγοκτόνος απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κτηνώδη πράξη του, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκεται στα κρατητήρια του εβδόμου ορόφου της ΓΑΔΑ και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

To άρθρο Βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 50χρονου πριν και μετά τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο -, 50χρονου, 40χρονης, Μενίδι,vinteo -, 50chronou, 40chronis, menidi