«Ξέρω το φινάλε του Maestro αλλά δεν το έχω γράψει ακόμη επίτηδες» αποκαλύπτει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

17:49 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει απόψε (16.05.2024) ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα του Mega για την τεράστια απήχηση της τηλεοπτικής σειράς η οποία προβάλλεται και στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix. Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι ανυπομονούν

για τη συνταρακτική συνέχεια που «έρχεται» σήμερα, Πέμπτη στο Mega στις 22:40.

«Στο “Maestro” ξεκινάμε από εκεί που είχαμε μείνει, βλέπουμε πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το έγκλημα. Βλέπουμε τους ήρωες σε διαφορετικά σημεία τον καθένα, είναι σε δύο χρόνους το επεισόδιο. Γενικά είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 80 λεπτών, είναι σαν ταινία. Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα, ξέρω ποιο θα είναι αλλά το έχω αφήσει και το κρατάω επίτηδες», λέει ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο φόνος του χαρακτήρα του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

«Το έγκλημα που έχει διαπράξει ο ήρωάς μου έχει τεράστιο αντίκτυπο πάνω σε αυτό τον άνθρωπο. Η Κλέλια συνέχεια ρωτάει και υποπτεύεται πράγματα γιατί δεν μπορεί να της περάσει από το μυαλό γιατί είναι έτσι ο αδερφός της, θα το μάθει κάποια στιγμή», αναφέρει ο πρωταγωνιστής της σειράς, Ορέστης Χαλκιάς.

Με τη σειρά του ο ηθοποιός Γιώργος Μπένος λέει: «Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξει μια ρήξη μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του».

«Η Μαρία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της και να βοηθήσει το παιδί της», σημειώνει η Μαρία Καβογιάννη.

«Υπήρξε μια εγκατάλειψη εκ μέρους του Ορέστη, χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο έχει συμβεί. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Κλέλια είναι να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει. Στην Αθήνα προσπαθώ να αποφύγω τον Ορέστη αλλά αυτό δε γίνεται», επισημαίνει η επίσης πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου.

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου λέγοντας: «Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Σοφία να αποφασίζει να πάρει θέση υπερασπιζόμενη τον γιο της, θέλει ο Αντώνης να είναι καλά. Η Σοφία θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο θέλει να είναι και ότι μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει».

Και συμπληρώνει ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης: «Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι θα περάσω μια περίοδο μοναξιάς, θα είμαι ο ήρωάς που θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί».

«Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα, υπάρχει δυναμική εξέλιξη και ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο», ανέφερε κλείνοντας η τραγουδοποιός Χάρις Αλεξίου.

To άρθρο «Ξέρω το φινάλε του Maestro αλλά δεν το έχω γράψει ακόμη επίτηδες» αποκαλύπτει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέρω, Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης,xero, Maestro, christoforos papakaliatis