Οι Los Angeles FC ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζιρού

Μετά από 18 χρόνια παρουσίας σε κορυφαίες επαγγελματικές λίγκες σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία, ήρθε η ώρα για τον Ολιβιέ Ζιρού να γυρίσει επίσημα σελίδα και να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας γνωστοποίησε το αντίο του στην Μίλαν στο φινάλε της φετινής σεζόν και μία ημέρα αργότερα ήρθε η επικύρωση της συμφωνίας του με τους Los Angeles

FC, με την ομάδα του MLS να ανακοινώνει τη συμφωνία μαζί του μέχρι το φινάλε του 2025 με οψιόν επέκταση της συνεργασίας τους και το 2026.

"Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ανυπομονώ να έρθω στο Λος Άντζελες και να παίξω μπροστά σε αυτούς τους εκπληκτικούς οπαδούς", ήταν τα πρώτα λόγια του Ζιρού στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, με τον γενικό διευθυντή των Los Angeles FC, Τζον Θόρινγκτον, να τονίζει:

"Είναι μία ημέρα απίστευτης συγκίνησης για όλους συνδέονται με το σύλλογο. Καλωσορίζουμε τον Ολιβιέ, τη σύζυγό του Τζένιφερ και την οικογένειά του στο σύλλογό μας.

Ο Ολιβιέ έχει τη φήμη του νικητή, αυτό έκανε με συνέπεια στη διάρκεια της καριέρας του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Η φιλοδοξία του και οι αρετές του ως άνθρωπος και παίκτης ταιριάζουν με τις δικές μας ως σύλλογος, οπότε πιστεύουμε ότι ο Ολιβιέ θα είναι μία μεγάλη προσθήκη την ώρα που συνεχίζουμε το κυνήγι και άλλων τροπαίων".

Σημειώνεται πως τα 12 τελευταία χρόνια ο Γάλλος στράικερ έζησε μεγάλες στιγμές τόσο σε συλλογικό επίπεδο με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μίλαν όσο σε εθνικό επίπεδο με τους μπλε, με τον Ζιρού να μετράει 285 γκολ σε 716 ματς στο πλαίσιο της συλλογικής καριέρας του και να έχει κατακτήσει 1 Champions League με την Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα