Προγνωστικά Ελλάδα: Με κάρτες και κόρνερ στη μάχη του τίτλου

Ξεκινάμε με τη μάχη της ΑΕΚ με την Λαμία. Η Ένωση δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό και ενώ νωρίτερα είχε ηττηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ (3-2) με αποτέλεσμα να μην κρατά την τύχη στα χέρια της. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αρνητικά τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή. Η Λαμία

σήμερα ολοκληρώνει μια πολύ θετική σεζόν, με δεδομένο πως από μόνη της η είσοδος στα playoffs είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αγωνιστικά, εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο επιθετικό μισό και βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από ένα. Βέβαια, η άμυνα της είχε θέματα και το γεγονός πως σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από ένα, δέχθηκε από τουλάχιστον τρία (!) γκολ, είναι σίγουρα ένα αρνητικό ρεκόρ.

Τυπική διαδικασία είναι το σημερινό ματς με την ΑΕΚ να αναζητά από νωρίς ένα γκολ για να καθαρίσει. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να κερδίσει κόρνερ από νωρίς. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στην επιλογή να έχει η ΑΕΚ Over 0,5 κόρνερ έως το 09:59 που είναι σε απόδοση 1.65.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Οι κιτρινόμαυροι ήταν στο α’ ημίχρονο κόντρα στη Λαμία, όμως στην επανάληψη πέτυχαν τέσσερα τέρματα, δυο εκ των οποίων ήταν εξαιρετικά. Σήμερα, το σύνολο του Άκη Μάντζιου επιστρέφει στην έδρα του και θα παίξει την τελευταία του αναμέτρηση πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φυσικά, το σημερινό ματς έχει και τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, οπότε άπαντες θέλουν τη νίκη, ώστε ο αιώνιος αντίπαλος να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι σε ονειρώδη κατάσταση μιας και μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες, κόντρα σε ΑΕΚ (3-2), Ολυμπιακό (2-0) και Παναθηναϊκό (4-1). Πλέον, κρατά την τύχη στα χέρια του και αν κερδίσει σήμερα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οπότε το ενδιαφέρον βρίσκεται στις κάρτες. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, με δεδομένο πως είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θέλει το πρωτάθλημα, την ώρα που ο Άρης θέλει να αποφύγει κάρτες και τραυματισμούς, ενόψει του τελικού. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη λογική, ο Δικέφαλος του Βορρά θα επιλέξει πιο... σκληρό παιχνίδι και θα θελήσει να πάει το ματς στη δύναμη, ενώ είναι πιθανό να το επιδιώξει από νωρίς. Γι’ αυτό και θα πάμε να βγει η πρώτη κάρτα πριν το 22:00, που είναι σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚΛαμία: ΑΕΚ Over 0,5 κόρνερ έως το 09:59 (απόδοση 1.65), 20:00 ΆρηςΠΑΟΚ: Πρώτη κάρτα πριν το 22:00 (απόδοση 1.80), 20:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα