Η Socialdoo υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

H εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Socialdoo επέλεξε τον Μάιο, Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας, για να ανακοινώσει την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας (Diversity Charter), σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ, επικροτώντας την πολυμορφία στις απόψεις, τις εμπειρίες, τις προοπτικές και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Η Socialdoo έχει, εξ ορισμού, στο DNA της τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, μιας και έχει εφεύρει την προσέγγιση

της «Μη Τυπικής Αριστείας».

Η αρχή του Atypical Excellence περιλαμβάνει, στον πυρήνα της, την ανάδειξη όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που κάνουν τους ανθρώπους ξεχωριστούς και ικανούς να πετύχουν, κόντρα σε τυπικά προσόντα. Οι άνθρωποί της, συνθέτουν μία πολυσυλλεκτική ομάδα, έχουν διαφορετικές διαδρομές και ένα κοινό όραμα: την επικοινωνία μέσω της ομαδικότητας, την αλληλοσυμπλήρωση μέσω της πολυμορφίας.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019, σε συνέχεια του ευρωπαϊκού προγράμματος DIMAIN και στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. «Ήρθε η ώρα να εμπλουτίσουμε τις ομάδες μας με “μη τυπική αριστεία”» είναι η προτροπή της Socialdoo.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Socialdoo, Χάρτα Διαφορετικότητας,Socialdoo, charta diaforetikotitas