Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Λόπεζ και Άφλεκ; Σε σύμβουλο γάμου για τους καβγάδες – Μετακόμισε ο Άφλεκ

Μια – ίσως τελευταία- προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους φαίνεται ότι κάνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επισκεπτόμενοι σύμβουλο γάμου.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Reportedly Heading for Divorce
CLICK HERE: https://t.co/pGepxAfbLp pic.twitter.com/lrrXkh8byx

— itsOnlyENTERTAINMENT (@itsOnlyENT)
May 16, 2024

Στο «In Touch Weekly» ισχυρίζονται ότι μίλησαν με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού που αποκαλύπτει ότι οι δυο τους προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα, κάνοντας ψυχοθεραπεία για ζευγάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώνεται με το παραμικρό.

Jennifer Lopez may have convinced husband Ben Affleck to do therapy, but he's participating with an extremely heavy heart. https://t.co/DmqHU3temP

— In Touch Weekly (@intouchweekly) May 15, 2024

Όπως υποστηρίζει η πηγή, ο Άφλεκ είναι αυτός που προσπαθεί να τα καταφέρει γιατί δεν θέλει να αποτύχει ένας δεύτερος γάμος και τονίζει πως αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι όπως εξελίσσονται αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινωθεί σύντομα το διαζύγιο. Το In Touch αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι.

Ben Affleck has hit a breaking point with Jennifer Lopez and has "moved out" of the home they share, a source exclusively tells In Touch. https://t.co/0HoySPXymf

— In Touch Weekly (@intouchweekly) May 15, 2024

Στη Marca αναφέρεται πως το διαζύγιο είναι πιθανό, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να επιβεβαιώνονται από επίσημη πηγή.

Rumors are swirling about the potential breakup of Jennifer Lopez and Ben Affleck's marriage, with some sources pointing fingers at Lopez as the cause. https://t.co/4nCYrLeztr

MARCA in English (@MARCAinENGLISH) May 16, 2024



Η Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα έχει απαθανατιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της. Η Λατίνα σταρ γιόρτασε την ημέρα της μητέρας με φίλους, ενώ ο Άφλεκ ήταν στο Comedy Roast για τον Τομ Μπρέιντι του Netflix, ως καλεσμένος-έκπληξη.

Poor Ben Affleck. He always looked miserable.
I’m sure Jennifer Lopez is very upset over her failed album and documentary. pic.twitter.com/fbS2IHTD68

— Sabrina Smolders (@SabrinaSmolders) May 16, 2024

Φαίνεται ότι το λαμπερό ζευγάρι δεν είναι και τόσο… λαμπερό στις ιδιωτικές τους στιγμές, μιας και τα πρώτα σύννεφα στον κάπως βιαστικό γάμο τους μετά την επανασύνδεση μετά από δύο δεκαετίες, εμφανίστηκαν από τον πρώτο μήνα της κοινής τους ζωής.

Αδιάψευστος μάρτυρας το πρόσωπο του Μπεν Άφλεκ και οι στιγμές έντασης με τη Λατίνα σταρ που κατέγραφαν οι κάμερες.

All the signs Jennifer Lopez and Ben Affleck might have secretly split https://t.co/pl11S9iPsB via @DailyMailCeleb

— Noreen Bawn (@NoreenBawn2020) May 16, 2024

Προηγούμενο δημοσίευμα της Marca έγραφε, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Οι εικασίες για διαζύγιο, είχαν ξεκινήσει μόλις έναν μήνα αφότου παντρεύτηκαν. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Όμως όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της «έκανε τα πάντα, αλλά δεν άντεξε». Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πηγές της ισπανικής εφημερίδας, τόνιζαν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Face Divorce Rumors Amid Solo Outings – https://t.co/alWWserr5e

— Esbec Group (@EsbecG) May 16, 2024

Άτομο από τον στενό κύκλο του Άφλεκ ανέφερε τον Νοέμβριο του 2022, ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Άφλεκ και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού, είχαν αποκαλύψει τότε στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τον γάμο του, ο Άφλεκ δεν είναι καλά. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφερθεί από άτομο του περιβάλλοντός του: «Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Nο18 στο Viral 50 του Spotify το «Ζάρι» – Ξεπέρασε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα

Καλομοίρα: «Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να ξαναπάω Eurovision – Ίσως κάποιος δεν με θέλει λόγω συμφερόντων» (Videos)

Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα εγκεφαλικό πριν λίγο καιρό – Έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό (Video)



Keywords
Τυχαία Θέματα
Λόπεζ, Άφλεκ, – Μετακόμισε,lopez, aflek, – metakomise