ΗΠΑ: Βίντεο σοκ δείχνει τον ράπερ Puff-Daddy να χτυπάει, να σέρνει και κλωτσάει την πρώην σύντροφό του

Ένα βίντεο του 2016 από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε αποκλειστικά το CNN δείχνει τον Sean “Diddy” Combs, γνωστό και ως Puff Daddy, να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσάει την τότε κοπέλα του Cassie Ventura κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Το βίντεο αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μιας ομοσπονδιακής αγωγής που κατατέθηκε από τον Ventura τον Νοέμβριο.

Το πλάνα, που έχουν ληφθεί από πολλές γωνίες με ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016, δείχνει τον ράπερ, παραγωγό και μεγιστάνα επιχειρήσεων να χτυπάει τη Ventura

στο κλειστό πλέον ξενοδοχείο InterContinental στο Century City του Λος Άντζελες. Το CNN επαλήθευσε την τοποθεσία με βάση τις δημοσίως διαθέσιμες φωτογραφίες του εσωτερικού του πρώην ξενοδοχείου.

Στο βίντεο, ο Βεντούρα βγαίνει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περπατά προς τον χώρο των ανελκυστήρων. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει σε ένα διάδρομο μετά τη Ventura. Την πιάνει από το λαιμό και την πετάει στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του κλειστή με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει.

TRIGGER WARNING

CNN has obtained surveillance footage of Diddy physically assaulting Cassie in 2016.pic.twitter.com/2mX3qmHhib

XXL Magazine (@XXL) May 17, 2024Την έσερνε και της πέταγε αντικείμενα

Καθώς η Ventura είναι στο έδαφος, ο Combs σηκώνει τα πράγματά της από το πάτωμα, γυρίζει και κλωτσάει ξανά τη Βεντούρα καθώς εκείνη ξαπλώνει ακίνητη στο πάτωμα. Στη συνέχεια σέρνει για λίγο τη Βεντούρα από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο προτού απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, ο Βεντούρα φαίνεται να στέκεται αργά όρθιος. Δευτερόλεπτα αργότερα, κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από το τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς τη Βεντούρα. Ο Combs φαίνεται να απομακρύνεται και μετά στρίβει προς τη Ventura για άλλη μια φορά όταν ανοίγει μια πόρτα του ανελκυστήρα και κάποιος φαίνεται να βγαίνει.

Αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο η Βεντούρα

Η Βεντούρα, η οποία έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον Combs, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN.

Ο δικηγόρος της Βεντούρα, Ντάγκλας Χ. Γουίγκντορ, δήλωσε: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του κ. Κομπς. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Βεντούρα για να το φέρει στο φως».

Το CNN απευθύνθηκε σε εκπροσώπους των Combs και InterContinental Hotels για σχόλια. Ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Ventura.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε ο εισβολέας στο σπίτι της Πελόζι που τραυμάτισε τον σύζυγό της

Washington Post: Υπό ρωσικό έλεγχο περισσότερα εδάφη από όσα είχε ανακτήσει η Ουκρανία το 2023

Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης, αναφορές για επτά τραυματίες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Βίντεο, Puff-Daddy,ipa, vinteo, Puff-Daddy