Στη Βαρβάκειο ο Κασσελάκης: «Πρέπει να είμαστε απατεώνες για να επιβιώσουμε;» του είπε καταστηματάρχης

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αντώναρο, συνομίλησε με αρκετό κόσμο αλλά και επιχειρηματίες ενώ είδε από κοντά τις τιμές – φωτιά που επικρατούν αυτή την περίοδο στην αγορά.

«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας, η ατιμωρησία κυριαρχεί» ήταν μερικά από όσα τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τις συνομιλίες του, ενώ άκουσε τους επαγγελματίες να τονίζουν

πως η Βαρβάκειος «πρέπει να αναδειχθεί, να γνωρίσει ο κόσμος την Αγορά, γιατί πολύς κόσμος την έχει ξεχάσει, π.χ. με το (πασχαλινό) «καλάθι», που έστρεψε πολύ κόσμο στα σούπερ μάρκετ και τις μεγάλες αλυσίδες».

«Η Βαρβάκειος πρέπει να μείνει ανοιχτή, γιατί αν θα φύγει η Αγορά από τη μέση, [η τιμή του αρνιού] από 10 που είναι σήμερα θα πάει 20€ τα επόμενα χρόνια. Γιατί εμείς κρατάμε τις τιμές, μόνο η Αγορά μπορεί να κρατήσει τις τιμές, κανένας άλλος», σημείωσαν ακόμα οι καταστηματάρχες, συζητώντας με τον Στέφανο Κασσελάκη που άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 1/5 κατέθεσε πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας. Στην πρόταση όπως γνωστοποιήθηκε συμπεριλαμβάνει ένα πλαίσιο μέτρων, το οποίο σκοπεύει να επιδράσει κατασταλτικά στους μηχανισμούς παραγωγής ακρίβειας και κερδοσκοπίας, οι οποίοι αποτελούν μείζον κοινωνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

«Καταθέσαμε πρόταση στη Βουλή για τη μείωση του ΦΠΑ για το ρεύμα να μπει φρένο στην κερδοφορία. Καταθέσαμε δέκα προτάσεις και η Νέα Δημοκρατία απλά θα τα απορρίψει ως συνήθως», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομιλώντας με καταστηματάρχη.

Τότε εκείνος είπε στον Στέφανο Κασσελάκη σχολιάζοντας δηκτικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Πρέπει να είμαστε απατεώνες για να επιβιώσουμε;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του απάντησε: «Έτσι είναι… Αυτό που με στενοχωρεί καμιά φορά είναι ότι χρησιμοποιούμε τη λέξη “φιλότιμο”. Έχω δει πολύ φιλότιμο, από πολλούς σε όλη τη χώρα, σε νοσηλευτές, σε διασώστες, σε πυροσβέστες… Σε ανθρώπους που σπάνια ακούνε ευχαριστώ και δεν αμείβονται όσο θα έπρεπε. Και ταυτόχρονα, έχουμε και μια άλλη έκφραση στην Ελλάδα που λέει “με τον Σταυρό στο χέρι”. Πρέπει να μπει αυτή η χώρα σε τάξη».

Και ο καταστηματάρχης του απάντησε:

«Από αυτό στεκόμαστε όλοι γιατί θα είχαμε φύγει, θα είχαμε κλείσει όλοι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτηκε την κρεατογορά, την ψαραγορά αλλά και τη λαχαναγορά, όπου έφαγε και μια έφαγε μια κατακόκκινη ντομάτα.

Το πρόγραμμά του μέχρι το Πάσχα

Το απόγευμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φύγει για την Κέρκυρα, όπου αναμένεται να κάνει Ανάσταση και να δει από κοντά το έθιμο των μπότηδων το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Κασσελάκης θα έχει στην Κέρκυρα σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης:

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας – Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικων

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» αναφέρουν οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα – Το σκεπτικό της απόφασης

Καταγγελία – σοκ του σωματείου εργαζομένων «Έλενα Βενιζέλου»: «Απάνθρωπη συμπεριφορά της αστυνομίας σε θύμα βιασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρβάκειο, Κασσελάκης, Μίλησε,varvakeio, kasselakis, milise