Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και το βρήκε μόνο με τη… μηχανή (Photos)

Παλαιότερα έκλεβαν τα σηματάκια με τη μάρκα του αυτοκινήτου. Ακόμα πιο παλιά έσπαζαν το παρ μπριζ και αφαιρούσαν το ραδιόφωνο. Τώρα το ξηλώνουν ολόκληρο και το αφήνουν… γυμνό.

Το περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη.  Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ιδιοκτήτρια ενός VW Polo στην Καλαμαριά , όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της το οποίο είχε αφήσει παρκαρισμένο.   

 Το γερμανικό μοντέλο είχε βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων, οι

οποίοι στην κυριολεξία το «μάδησαν» αφαιρώντας το καπό, τον προφυλακτήρα, και τα μπροστινά φώτα.

Η ιδιοκτήτρια δεν πίστευε στα μάτια της όταν το αντίκρυσε όπως αναφέρει το rthess.gr. To παραξενο είναι ότι δεν πείραξαν τίποτα άλλο, ούτε και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κλοπής εξαρτημάτων, τα οποία στη συνέχεια πωλούνται ως ανταλλακτικά στη «μαύρη αγορά».

Οι «σπείρες» συχνά βάζουν στο μάτι τα δημοφιλέστερα αλλά παλαιαότερα μοντέλα της αγοράς (βλ. Toyota Yaris και VW Polo), για τα οποία η ζήτηση για ανταλλακτικά είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων καλό είναι να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε καλά φωτισμένους δρόμους, ει δυνατόν όπου περνά κόσμος και να χρησιμοποιούν αντικλεπτικά συστήματα.

Διαβάστε επίσης

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι και οι άλλοι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι

Σχολεία: Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές – Οι υπόλοιπες αργίες του 2023

Καιρός: Έρχεται η θερμότερη Πρωτοχρονιά της Ευρώπης – Οι προβλέψεις Αρναούτογλου, Μαρουσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Πάρκαρε, Photos,thessaloniki, parkare, Photos