Acapulco P1: Νίκη-θρίλερ και… τελευταίος τελικός για Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid)

Το έκαναν και αυτό! Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν, στο τελευταίο τους τουρνουά ως δίδυμο στο Premier Padel, επικράτησαν σε μία αναμέτρηση-θρίλερ με 7-6(9), 2-6, 6-2 των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του Acapulco P1.

Οι δύο Ισπανοί πήραν ένα εξαιρετικά οριακό πρώτο σετ, στο οποίο βρέθηκαν πίσω με 4-1 στα γκέιμ, ενώ έσβησαν δύο σετ πόιντ στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο

μέρος, η πτώση απόδοσης του Γκαλάν έδωσε… παράθυρο ευκαιρίας στους δύο Αργεντινούς που έφτασαν στην ισοφάριση, ενώ μικρές λεπτομέρειες λειτούργησαν υπέρ των Λεμπρόν/Γκαλάν στο τρίτο σετ, φτάνοντας στην επικράτηση πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 6-2.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Αυτός θα είναι ο δεύτερος φετινός τελικός για τους Λεμπρόν και Γκαλάν, έπειτα από το Ruyadh P1 όπου κατέκτησαν και τον τίτλο. Αντίπαλοί τους σε αυτή τη μάχη θα είναι οι Νο1 στον κόσμο Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια.

Ο Ισπανός με τον Αργεντινό πήραν μία καθαρή νίκη με 6-3, 7-5 κόντρα στους αρκετά μαχητικούς Πακίτο Ναβάρο και Σάνιο Γκουτιέρες. Έτσι, οι Κοέγιο/Τάπια θα βρεθούν στον τελικό και στο τρίτο φετινό τουρνουά του Τουρ, αφού ήταν οι ηττημένοι στον τελικό του Ruyadh P1, ενώ μία εβδομάδα αργότερα κατέκτησαν το Qatar Major.

Τρίτος φετινός τελικός για τους Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια.

Στις γυναίκες, η νέα μεγάλη έκπληξη αυτής της εβδομάδας ήρθε από τις Τζέσικα Καστεγιό και Κλαούντια Γένσεν. Το Νο7 στο ταμπλό δίδυμο πραγματοποίησε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση και έβγαλε νοκ-άουτ τις Νο2 στον κόσμο Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ με 7-5, 6-3. Έναν γύρο πριν, είχε προηγηθεί η νίκη και κόντρα στην Νο3 ομάδα, των Γκέμα Τριάι και Κλαούντια Φερνάντεθ.

Welcome to your first final as a pair, @jesscastello_ & #ClaudiaJensen

7⃣-5⃣ / 6⃣-3⃣

#DelfiBrea & @beaglez_padel#PremierPadel #JUGUEMOSXACAPULCO #GNPAcapulcoPremierPadelP1 pic.twitter.com/Pdu4f9Dkgg

— Premier Padel (@premierpadel) March 24, 2024

Στον τελικό, οι Καστεγιό/Γένσεν θα βρουν απέναντί τους τις Βιρτζίνια Ριέρα και Σοφία Αραούζο. Η Αργεντινή με την Πορτογαλίδα, αν και μπήκαν ως φαβορί στον ημιτελικό κόντρα στις Αλεχάνδρα Αλόνσο και Αντρέα Ουστέρο, τα βρήκαν εξαιρετικά σκούρα.

Για την ακρίβεια, οι δύο νεαρές Ισπανίδες (17 και 16 ετών) έφτασαν να προηγούνται με 4-1 στο τρίτο σετ, όμως η κατάρρευση της Αλόνσο σε εκείνο το σημείο λόγω του συνδυασμού υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, έδωσε το παράθυρο ευκαιρίας στις αντιπάλους τους να υπερισχύσουν με 4-6, 6-1, 6-4.

Καθ’ οδόν προς τον πρώτο τους τίτλο οι Βιρτζίνια Ριέρα και Σοφία Αραούζο.

Οι δύο μεγάλοι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος), με τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV. Πρώτα θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι άνδρες, στο ίδιο κορτ.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των τεσσάρων ημιτελικών:

The post Acapulco P1: Νίκη-θρίλερ και… τελευταίος τελικός για Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα