Η Αλεξάντροβα απέκλεισε τη Σφιόντεκ στο Μαϊάμι (vid)

Μια μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Miami Open καθώς η υπερασπίστρια του τίτλου και μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο, Ίγκα Σφιόντεκ, γνώρισε απρόσμενη ήττα από την εμπνευσμένη Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 6-4, 6-2 για τον 4ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Έτσι, η Σφιόντεκ δεν μπόρεσε να επαναλάβει το Sunshine Double του 2022 και η 29χρονη Αλεξάντροβα,

έκλεισε ραντεβού με τη Τζέσικα Πέγκουλα στα προημιτελικά της Φλόριντα, μετά και τη σπουδαία νίκη της Αμερικανίδας λίγο νωρίτερα επί της Έμα Ναβάρο με 7-6(1), 6-3.

An upset of epic proportions

Ekaterina Alexandrova scores a 6-4, 6-2 win over Swiatek, ending her hopes of a second Sunshine Double!#MiamiOpen pic.twitter.com/l0L1azSywu

wta (@WTA) March 26, 2024

Η Αλεξάντροβα, Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, σέρβιρε εξαιρετικά, είχε 8 άσους και έσωσε τη μοναδική ευκαιρία για break της Σφιόντεκ ενώ η ίδια πέτυχε τρία breaks στο σερβίς της αντιπάλου της.

Από το πρώτο game του αγώνα, η Ρωσίδα έδειξε τις προθέσεις της, πετυχαίνοντας game στο εναρκτήριο service game της Σφιόντεκ και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ.

Με δύο συνεχόμενα breaks στο 3ο (2-1) και στο 5ο game (4-1) η Αλεξάντροβα απέκτησε σαφές προβάδισμα και με τη συμπλήρωση 1 ώρας και 25 λεπτά αγώνα, ολοκλήρωσε το θρίαμβό της.

Ήταν η πρώτη νίκη της Αλεξάντροβα κόντρα σε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης που της έδωσε την 3η της συμμετοχή σε προημιτελική φάση WTA 1000 διοργάνωσης.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Η Αλεξάντροβα απέκλεισε τη Σφιόντεκ στο Μαϊάμι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα