Η συμβουλή του Βιλάντερ στον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρέπει να αλλάξει λίγο τη στάση του, σύμφωνα με τον αναλυτή του Eurosport, Μάτς Βιλάντερ. Το πρωην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, εξήγησε τι πρέπει να διορθώσει ο Τσιτσιπάς για να κάνει το επόμενο βήμα.

“Στην συνέντευξη τύπου ο Στέφανος όταν ρωτήθηκε “Τι σκέφτεται για το παιχνίδι του Μεντβέντεφ”, απάντησε πως νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και το παιχνίδι

του. Πρέπει να αλλάξει λίγο την στάση του και να πει, ξέρω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο, πρέπει να βρω πως θα κάνω τον αντίπαλο μου χειρότερο, παίζοντας ένα παιχνίδι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάτς Βιλάντερ, συμβουλεύοντας το Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 22χρονος ταλαντούχος τενίστας αντιμετωπίζει ορισμένες καταστάσεις και γεγονότα λανθασμένα. Οι Big 3 από την άλλη πλευρά διαχειρίζονται τα παιχνίδια με άψογο τρόπο τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Αποτελούνττο τέλειο παράδειγμα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα ο Στέφανος, πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει οι τρεις κορυφαίοι τενίστες του κόσμου.

Στην συνέχεια του Tour θα θαυμάσουμε τον Έλληνα άσσο στην Ολλανδία και το ABN AMRO Rotterdam που ξεκινάει την 1η Μαρτίου στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.



Γιάννης Μαύρος 

The post Η συμβουλή του Βιλάντερ στον Στέφανο Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα