Ισπανία: Νίκη και στο διπλό και προημιτελικός για Παγώνη

Μετά από την επιβλητική πρεμιέρα του στο τουρνουά XI Vilas Academy Trophy U14 που διεξαγεται στην Παλμανόβα της Ισπανίας, ο Ραφαήλ Παγώνης, μαζί με τον Ολλανδός Γιορίς φαν Λίντε επικρατησαν στο διπλό των Τζον Μάικλ Κάρνεϊ (Μ. Βρετανία) και Ρόμπιν Ιβάν Ρουμανία με 6-2, 6-1 με τους Νο2 του ταμπλό να εξασφαλίζουν την πρόκριση για τα προημιτελικά, της Πέμπτης. 

Εκεί θα βρουν τους Ισπανούς Σέρχιο Μαρτίνεθ Βάσκεθ και Μαρκ Μπαρέρα, οι οποίοι πέρασαν με walkover μετά από την απόσυρση των Άλεξ Έντουαρτς (Μ. Βρετανία)

και Άρτεμ Πάντρακ (Ουκρανία). Θυμίζουμε ότι ο Παγώνης την Πέμπτη θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του στο τουρνουά κόντρα στον Ιρανό Μπάρντια Ματζαμπάντι με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά. 

Εκτός από το διπλό του Παγώνη, την Τετάρτη αγωνίστηκε και η Διόνη Κουκούλη, η οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-3 από την Βραζιλιάνα, Φλάβια Τσερομπίμ Σόουζα. Την Πέμπτη η Κουκούλη θα παίξει στα προημιτελικά του διπλού όπου μαζί με την Ολλανδή Πίππα Φένις θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδές Κάρα Νιτέσκου και Μίλα φαν ντερ Λεκ.  

The post Ισπανία: Νίκη και στο διπλό και προημιτελικός για Παγώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα