Τζίμι Κόνορς για Αλκαράθ: “Απολαμβάνει το παιχνίδι και δουλεύει σκληρά”

17:17 4/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Τζίμι Κόνορς μίλησε πρόσφατα σε podcast του, και είπε πως οι βλέποντας τους Big-3 να μεγαλώνουν, οι Αλκαράθ, Σίνερ και Ρούνε γνωρίζουν πως μπορεί να είναι οι επόμενοι που θα μπορούν να κυριαρχήσουν στο Tour και στην παγκόσμια κατάταξη.

Παράλληλα, εστίασε περισσότερο στον 20χρονο Ισπανό, και είπε πως μπορεί αρχικά να εντυπωσίασε άπαντες με τον τρόπο παιχνιδιού του, ωστόσο αρκετοί μαθαίνουν πως να τον αντιμετωπίσουν τώρα. Είπε επίσης πως μπορεί να διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο ο Νο2 του κόσμου,

ωστόσο συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και πρέπει να μείνει προσηλωμένος.

Για τον Αλκαράθ είπε: “Σε πολύ νεαρή ηλικία, είχε πολλές επιτυχίες. Όμως μαζί με αυτό έρχονται και κάποιοι τραυματισμοί, τους οποίους γνωρίζουμε καλά. Νομίζω ότι αρκετοί παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει πώς να τον αντιμετωπίσουν, απλά τους ξάφνιασε όσα έκανε στην αρχή της καριέρας του.

Ίσως πρέπει να αλλάξει λίγο, και να προσπαθήσει να βρει κάτι καινούργιο. Δεν θέλει πολλές αλλαγές, μερικές διορθώσεις μόνο, που μπορούν να τον βοηθήσουν να αντισταθμίσει λίγο τους αντιπάλους του… Ωστόσο, θα ήθελα να είμαι 21 ετών, να έχω τις επιτυχίες του, και να έχω ακόμα 15-17 χρόνια να παίξω.

Μπορεί να περνάει ένα μικρό χρόνο προσαρμογής τώρα. Αλλά, είναι εύκολο να δει κανείς πως απολαμβάνει το παιχνίδι, δουλεύει σκληρά σ’ αυτό, και για να συνεχίσει να είναι στην κορυφή θα πρέπει να μείνει σε αυτό προσηλωμένος.”

Για τους Σίνερ και Ρούνε είπε: “Ο Γιανίκ Σίνερ έρχεται και υπάρχει και ο Χόλγκερ Ρούνε. Πολλά από αυτά τα παιδιά βλέπουν ότι ο Φέντερερ έφυγε, και ο Ναδάλ μπορεί να περιμένει το Roland Garros και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει, πάνω ο Τζόκοβιτς εξακολουθεί να παίζει.

Όλα αυτά τα παιδιά προσπαθούν να πουν “Εντάξει, θα μπορούσα να είμαι εγώ τώρα. Θα μπορούσε να είναι η σειρά μου τώρα.” Αρχίζουν να παίζουν έτσι, και δεν θα κάνουν τίποτα άλλο παρά να το κάνουν πιο δύσκολο ο ένας για τον άλλον.”

The post Τζίμι Κόνορς για Αλκαράθ: “Απολαμβάνει το παιχνίδι και δουλεύει σκληρά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζίμι Κόνορς, Αλκαράθ, “Απολαμβάνει,tzimi konors, alkarath, “apolamvanei