Luna: Oικολογικό ταξίδι στο φεγγάρι

13:55 19/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων Luna μας παρουσιάζει και μας προτείνει την καινούρια της συλλογή «Secret Sense» φτιαγμένη με...
τον οικολογικότερο τρόπο!

Η νέα σειρά «Secret Sense» της Luna είναι φτιαγμένη από το ιταλικό ύφασμα Sensitive. Τι σημαίνει αυτό; Ένα
ύφασμα το οποίο εφαρμόζει καλύτερα και σέβεται το περιβάλλον εις διπλούν αφού παράγεται με τον πλέον οικολογικό τρόπο επιτυγχάνοντας 20% λιγότερη κατανάλωση νερού, 9,5% λιγότερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακος, 8% λιγότερη ενέργεια και 15% λιγότερη κατανάλωση χαρτιού.


Η εταιρεία συμμετέχει παράλληλα στο πρόγραμμα της WORLD LAND TRUST, τον διεθνή οργανισμό διατήρησης του Δάσους του Αμαζονίου και άλλων βιότοπων άγριας ζωής. Ο οργανισμός διαθέτοντας συνεργάτες σε όλο τον πλανήτη, μπορεί και δημιουργεί μόνιμα καταφύγια άγριας ζωής, έχοντας μέχρι τώρα σώσει περί τα 4.000.000 στρέμματα γης! Με όσα περισσότερα «Secret Sense» εσώρουχα παράγονται, τόσα περισσότερα δέντρα του τροπικού δάσους Atlantic Rainforest στον Αμαζόνιο σώζονται!

Επιπλέον, για να μπορέσει η εταιρεία να προωθήσει τον οικολογικό χαρακτήρα της σειράς «Secret Sense», με την αγορά ενός σουτιέν (από τα 7 διαφορετικα πατρόν) ή body δίνει δώρο ένα κυλοτάκι της ίδιας σειράς (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Τα 3 από τα 5 διαφορετικά πατρόν κυλοτάκια είναι κομμένα με lazer για να μην έχουν λάστιχο ή ραφές κι έτσι δεν διαγράφουν καθόλου!





queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα