Νικόλας: Οι προτάσεις ΕΛΑΜ θα κάνουν την Κύπρο πιο ελκυστική για μετανάστες

«Το ΕΛΑΜ με τις προτάσεις του θα καταστήσει την Κύπρο τον πιο ελκυστικό μεταναστευτικό προορισμό στον κόσμο», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος επικαλείται τηλεοπτικές δηλώσεις του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρήστου Χρήστου

σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «θα πρέπει να πάρουμε απόφαση να δώσουμε κυπριακά διαβατήρια σε μερικές χιλιάδες από αυτούς τους μετανάστες και να τους στείλουμε σε ευρωπαϊκές χώρες και ότι έτσι δεν θα μας κατηγορεί κανένας ότι δίνουμε κυπριακά διαβατήρια μόνο σε πλούσιους» και αναφέρει ότι «τώρα που κατάλαβαν τι είπαν, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Προσθέτει ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ ότι «τώρα που κατάλαβαν τι είπαν, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», και «το ΕΛΑΜ τώρα μας λέει πως θέλει να δώσει μαζικά, ταξιδιωτικά έγγραφα και προσωρινά διαβατήρια, σε όλους τους μετανάστες που ήρθαν ή και που θα έρθουν στην Κύπρο»

Όμως, λέει ο κ. Παπαδόπουλους, «και με τα ταξιδιωτικά έγγραφα θα μας πλημυρίσουν με μετανάστες» και ότι αν ακουστεί αυτό τότε «θα βάλει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες πάνω στις βάρκες με προορισμό την Κύπρο».

Γιατί, αναφέρει, αυτό θέλουν οι μετανάστες, να πάνε στην Ευρώπη. «Δεν τους ενδιαφέρει αν θα πάνε με διαβατήρια ή με ταξιδιωτικά έγγραφα. Φτάνει να πάνε. Το έχουμε ξαναπεί, οι λαϊκιστές δεν μπορούν να επιλύσουν προβλήματα μας. Τα κάνουν χειρότερα», προσθέτει και καταλήγει λέγοντας ότι «το ΕΛΑΜ με τις προτάσεις του θα καταστήσει την Κύπρο τον πιο ελκυστικό μεταναστευτικό προορισμό στον κόσμο».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα