Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το OPAP Nicosia 3x3

Το κλειστό στάδιο Ελευθερία φιλοξένησε την 1η διοργάνωση του OPAP Cyprus 3x3 Series 2024, το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου. Η διοργανωτές 3on3 Cyprus LTD και Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του κοινού και των συμμετεχόντων διοργανώνοντας ακόμη μια άρτια επίσημη διοργάνωση

FIBA 3x3.

Το OPAP Nicosia 3x3 2024 ανέδειξε τις πρώτες δυο ομάδες που έχουν προκριθεί για τους μεγάλους τελικούς του OPAP Cyprus 3x3 Finals, που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό στις 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου, όπου και θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Κύπρου 2024. Οι ομάδες Katsis LLC και Swish 3x3, είναι οι δυο από τις 12 συνολικά ομάδες που θα συμμετάσχουν για τον μεγάλο πρωταθλητών των διοργανώσεων του 2024.

Οι μεγάλοι νικητές των κατηγοριών του 3ου OPAP Nicosia 3x3 είναι οι εξής:

Κατηγορία OPAP Men

1η Θέση: Katsis LLC
2η Θέση: Swish 3x3

Κατηγορία OPAP Women

1η Θέση: Remix
2η Θέση: Shooting Stars

Κατηγορία Primetel Corporate Games

1η Θέση: Market 011
2η Θέση: The Island School

Κατηγορία Under 14

1η Θέση: Team Swish
2η Θέση: Souvlakia munchers

Κατηγορία Scaffolding Solutions Under 12

1η Θέση: Chicago Bulls
2η Θέση: Youth Legends

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης είναι και ο αγώνας επίδειξης σε αμαξίδια από την ομάδα του Keravnos Rollers, όπως επίσης, η συμμετοχή των διοργανώσεων OPAP Cyprus 3x3, μέσα από στοχευμενες δράσεις, στην εβδομάδα ενημέρωσης για θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό που διοργανώνει η GDA Sports, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαιρισης και της 3on3 Cyprus LTD.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, γονείς και παιδιά που μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και σεβασμού έκαναν πιο λαμπρή την διοργάνωση με την παρουσία και συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες από τις διοργανώσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των διοργανωτών αντανακλάται από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που στήριξε έμπρακτα το OPAP Nicosia 3x3, και φέτος, όπως επίσης και στους λειτουργούς του Κ.Ο.Α. για την σημαντική συμβολή τους για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση.  

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου, Τον Πλατινένιο χορηγό Primetel, τον χρυσό χορηγό Scaffolding Solutions, τους Ασημένιους χορηγούς MyMall Limassol, SoEasy Stores, So.loo.tions, Cosmos Sport, και τους υποστηρικτές Search the Nest.  

Ο επόμενος σταθμός των διοργανώσεων OPAP Cyprus 3x3 2024, στις 14 – 16 Ιουνίου, η πόλη της Πάφου, στη πλατεία 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cyprus3x3.com.cy . Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter &Linkedin.

Ραντεβού στις 14 - 16 Ιουνίου στο OPAP Paphos 3x3 2024!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα