Σμύρνη: Τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα με Έλληνες -1 νεκρός, 2 τραυματίίες

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα με θύματα Έλληνες συνέβη σήμερα το πρωί στις 11.10 στην επαρχία Ουσάκ, 220 χλμ. ανατ. της Σμύρνης, προς την τουρκική ενδοχώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, η 67χρονη Νικολέτα Διαμαντάκου, έχασε τη ζωή της, ενώ άλλοι 2 τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικώς με ασθενοφόρο στο κρατικό νοσοκομείο της πόλης Μπανάζ και έπειτα στο νοσοκομείο Usak Center.

Η Νικολέττα Διαμαντάκου (67 ετών) καθόταν στο πίσω κάθισμα

του αυτοκινήτου και δεν φορούσε ζώνη και πετάχτηκε έξω από το όχημα, χάνοντας επί τόπου τη ζωή της. Η σορός της Διαμαντάκου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου Μπανάζ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο με πινακίδες 34 HIF 261 ήταν ενοικιασμένο και το οδηγούσε ο Έλληνας πολίτης με αρχικά ονόματος Τ.Ε. (59). Συνοδηγός ήταν ο/η Λ.Β. (63). Κι οι δύο φορούσαν ζώνη, γεγονός που τους έσωσε τη ζωή.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης-Άγκυρας, έπεσε σε χαράδρα και ανατράπηκε κοντά στον κόμβο Βιομηχανικής Περιοχής στην είσοδο της περιοχής.

Μετά από ειδοποίηση, στο σημείο έσπευσαν ομάδες του 112 Emergency Health, της αστυνομίας, της χωροφυλακής και της πυροσβεστικής.

Ο νομάρχης του Ουσάκ Τουράν Εργκιούν, ο περιφερειάρχης του Μπανάζ Τζουμά Εμέτς και ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Μεχμέτ Αλί Κολτζού πραγματοποίησαν έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα