JOBmatch: Σε λειτουργία η εφαρμογή διασύνδεσης επιχειρήσεων με όσους αναζητούν εργασία στον τουρισμό - Πώς λειτουργεί

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η νέα δωρεάν εφαρμογή JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με όσους ψάχνουν για δουλειά σε αντίστοιχες ειδικότητες.

Η πλατφόρμα jobmatch.dypa.gov.gr απευθύνεται στις επιχειρήσεις και η εφαρμογή JOBmatch σε όσους αναζητούν εργασία.

H εφαρμογή JOBmatch

Η χρήση του καινοτόμου ψηφιακού εργαλείου της ΔΥΠA είναι πολύ απλή:

Οιεπιχειρήσεις δημιουργούν

δωρεάν στηνπλατφόρμα JOBmatch.dypa.gov.grτο προφίλ τους και «αναζητούν υπάλληλο»άμεσα, από τις θέσεις εργασίας πουπροσφέρουν,επιλέγονταςσυγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπωςενδεικτικά:

Ειδικότητα Επιλογή τύπου εργασίας (μόνιμη, εποχική, άλλη) Ημερομηνία έναρξης εργασίας Εύρος μισθού

Αντίστοιχα,όσοι αναζητούν εργασία σε επιχειρήσειςτουρισμού-εστίασης μπορούν να «κατεβάσουν»την εφαρμογή JOBmatch,που είναι διαθέσιμη σε Android (GooglePlayStore)και IOS (AppleAppStore),να δημιουργήσουν προφίλ και να διαμορφώσουντις επιλογές τους με τη χρήση φίλτρων,όπως ενδεικτικά:

Επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν Ωράριο Περιοχή Εύρος μισθού Ημερομηνία διαθεσιμότητας

Ηπλατφόρμα JOBmatch.dypa.gov.grπαρέχει τηδυνατότητα στις επιχειρήσεις να δουνάμεσα ποιοι υποψήφιοι εργαζόμενοιταιριάζουν στην αναζήτησή τους, ώστενα τους επιλέξουν και στη συνέχεια ναπροτείνουν ημέρα και ώρα συνέντευξης.Έτσι, η διαδικασία εύρεσης υπάλληλου,μπορεί πλέον να ολοκληρωθεί σε λιγότεροαπό 5 λεπτά!

Παράλληλα,κάθε υποψήφιος ενημερώνεται άμεσα απότην εφαρμογή JOBmatchμόλις μία επιχείρηση τον επιλέξει γιασυνέντευξη και έχει την επιλογή αποδοχήςή απόρριψης της πρόσκλησης. Σε περίπτωσηαποδοχής, η επιχείρηση βλέπει τα στοιχείατου και επικοινωνεί μαζί του για τηνπραγματοποίηση της συνέντευξης.

Επίσης, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τα φίλτρα αναζήτησης όσο συχνά επιθυμούν, διαμορφώνοντας το προφίλ τους ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και τις επιλογές τους.

Σημειώνεταιότι η χρήση της πλατφόρμας για τιςεπιχειρήσεις λειτουργεί αποκλειστικάμέσω browser. Μπορούν να κάνουν είσοδο καιεγγραφή μέσω browser από σταθερό υπολογιστή,tablet ή smartphone και η πλατφόρμα λειτουργείαπό όλους τους browser (Chrome,Firefox,Safari,Edge,κ.λπ.).

Γιαοδηγίες χρήσης και περισσότερεςπληροφορίες:

www.dypa.gov.gr/JOBmatch

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα