«Δεν άντεχα να βλέπω άλλον να οδηγεί το αμάξι μου και τη σκότωσα»: Αμετανόητος ο γυναικοκτόνος στο Μενίδι

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέιντα εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος

φέρεται να είχε εμμονή μαζί της, και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία στο Μενίδι

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο iefimerida, ανέφεραν: «Όλες οι γυναικοκτονίες έχουν το εξής κοινό χαρακτηριστικό. Οι δράστες έχουν ακριβώς την ίδια αντίδραση. Λένε για άλλους άνδρες. Έχουν εμμονές».

Το δάνειο για το σπίτι και το καρτέρι

Η 40χρονη, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τον κακοποιητή της, είχε πάρει δάνειο με το οποίο αγόρασε το σπίτι όπου έμενε με τον 14χρονο γιο της και την 21 ετών κόρη της, μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου της είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο 50χρονος, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου.

Εντύπωση προκάλεσε και το ότι κατά τη σύλληψή του, και ενώ ομολόγησε όλα όσα έκανε, δεν ανέφερε πουθενά τα παιδιά του και, όπως σημείωναν αστυνομικές πηγές, «ήταν σαν να μην υπήρχαν γι' αυτόν».

Ο εφιάλτης που ζούσε η Ενκελέιντα

Η ζωή της Ενκελέιντα, εδώ και τουλάχιστον 11 χρόνια, από το 2013, όταν και προχώρησε στην πρώτη από τις τρεις μηνύσεις που υπέβαλε εις βάρος του, είχε μετατραπεί σε εφιάλτη.

Το μένος του 50χρονου επιβεβαιώνει και το ότι από τις 10 και πλέον μαχαιριές που της κατάφερε, στην τελευταία σφήνωσε το κουζινομάχαιρο, με αποτέλεσμα να το αφήσει καρφωμένο πάνω της!

Από εκεί, όπως φέρεται να υποστήριξε, έφυγε με τα πόδια και πήγε σε ένα ξενοδοχείο για μερικές ώρες και εν συνεχεία στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Αν και είχε καταναλώσει μπύρες και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, είχε αντίληψη και μπορούσε να επικοινωνήσει.

Ήθελε να χρησιμοποιήσει το panic button

Μετά την τελευταία μήνυση της 40χρονης, στις 7/5, έγινε ένας αγώνας έτσι ώστε να μεταφερόταν σε δομή προκειμένου να φιλοξενηθεί, κάτι το οποίο δεν ήθελαν τα παιδιά της -τα οποία έβαζε πάνω απ' όλα-, αλλά και για να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή panic button.

Όπως αναφέρουν στο iefimerida αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, όταν ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή που πήρε για την τελευταία επίθεση προκειμένου να δικαστεί σήμερα 17/5, ο διοικητής του Τμήματος στο οποίο είχε υποβάλει τη μήνυσή της επικοινώνησε μαζί της σε μια προσπάθεια να τη μεταπείσει και να προστατευτεί.

Έτσι, φέρεται να την κάλεσε, να την ενημέρωσε ότι πλέον ήταν ελεύθερος, της ξαναείπε για δομή, ενώ τη ρώτησε αν θυμόταν και πώς λειτουργούσε το panic button, τονίζοντάς της πως αν τον έβλεπε μπροστά της, να πατούσε αμέσως το κουμπί, έτσι ώστε να τον συλλαμβάνανε αμέσως.

Στον εισαγγελέα σήμερα ο γυναικοκτόνος

Σήμερα αναμένεται ο 50χρονος να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει δίωξη, ενώ στη δικογραφία επρόκειτο να γίνει μνεία και στο ότι σήμερα θα ήταν και το δικαστήριο που είχε αναβληθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα