Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Έπρεπε να πει και «ευχαριστώ» που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες

Στην εμπειρία του από τον χώρο της τηλεόρασης αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε βίντεό του στο YouTube, με την ίδιο να εκφράζει το παράπονό του, για όσους τον αντιμετώπισαν μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος.

Τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Βασάλου σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Breakfast@Star», με την Ελένη Χατζίδου να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος θα έπρεπε «να πει και ”ευχαριστώ”» για τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί.

Ελένη Χατζίδουγια Κωνσταντίνο Βασάλο:
Είναι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, περίμενα να το έχειξεχάσει

«Ο κάθε άνθρωποςπαίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μηνστο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχειςβιώσει έτσι. Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει, και παρόλο πουείναι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και περίμενα να το έχει ξεχάσει, είναι εδώκαι το εκφράζει», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου στο πλαίσιο του σχολιασμού τωνόσων είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Πολύ καλό παιδί είναι, αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις, και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6, και είσαι τώρα στα 7, ε, δεν είναι και τόσο... Δηλαδή, έπρεπε να πει και “ευχαριστώ” που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες», πρόσθεσε η ίδια σε άλλο σημείο της σχετικής συζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα