Γιούχαραν την Κιμ Καρντάσιαν σε live εκδήλωση -Η αμήχανη αντίδρασή της [βίντεο]

Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η Κιμ Καρντάσιαν σε live εκπομπή με τον Τομ Μπρέιντι.

Ηεκδήλωση έγινε στη γενέτειρά της, στοΛος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής,προς τιμήν του πρώην σούπερ σταρ τουNFL και πρώην συζύγου τηςΖιζέλ Μπούτχεν. Μάλιστα την παρακολούθησανεκατομμύρια άνθρωποι

καθώς μεταδόθηκεαπό το Netflix.

Η 43χρονηριάλιτι σταρ ανέβηκε στο βήμαμε ένα ποτήρι σαμπάνια και εξαρχήςαντιμετωπίστηκε με ψυχρότητα από τοκοινό. Σε μια προσπάθεια να «σπάσει τονπάγο», έκανε αστείο με το ύψος τουοικοδεσπότη της εκδήλωσης, Κέβιν Χαρτ.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι κοροϊδεύουν το ύψος σου…» ξεκίνησε να λέει, ωστόσο τα γιουχαΐσματα την έκαναν να σταματήσει πριν ολόκληρώσει τη φράση της. «Εντάξει, εντάξει, εντάξει» είπε συγκαταβατικά, ενώ ο Χαρτ, επιχείρησε να συγκρατήσει τις αποδοκιμασίες.

Δείτε το βίντεο:

ΗΚιμ Καρντάσιαν είπε ότι πήγε στηνεκδήλωση για τον Μπρέιντι. «Δενεπρόκειτο να έρθω απόψε, αλλά αφού δενείμαι εδώ ως συνοδός του Τομ, υπάρχειακόμα μια καλή ευκαιρία ναπαραβρεθώ» είπε.

Μάλιστα,αναφέρθηκε και στο sex tape με τον Ray-Jτο 2007: «Ξέρω ότι υπήρχανκάποιες φήμες ότι το κάναμε και δεν θαέλεγα ποτέ αν το κάναμε ή όχι – απλά θακυκλοφορούσα μια κασέτα»είπε ακόμη η Καρντάσιαν.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιούχαραν, Κιμ Καρντάσιαν, [βίντεο],gioucharan, kim karntasian, [vinteo]