Παγωτό chillbox για καλό σκοπό

Η chillbox παρουσιάζει τη νέα αγαπημένη γεύση παγωτού red velvet. Παγωτό κρέμα, κομμάτια κόκκινου κέικ, ρίπλα φράουλα & σμέουρα ενώνονται για καλό σκοπό σε ένα yummy παγωτό για μικρούς και

μεγάλους.

Ηνέα γεύση chillboxείναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη, όση καιαυτή που δίνει απλόχερα ο ΣύλλογοςΕλπίδα στους μικρούς της μαχητές. Κάθεφορά που απολαμβάνετε παγωτό redvelvetστα καταστήματα Chillbox,συμβάλλετε άμεσα στην υποστήριξη, τουςστόχους και τις πρωτοβουλίες του ΣυλλόγουΕλπίδα.

Πώς; Το 15% των κερδών από τις πωλήσεις του παγωτού red velvet θα διατεθεί στον Σύλλογο Ελπίδα!

Ανακαλύψτε τη νέα γεύση παγωτού redvelvet σε όλα τα καταστήματα chillbox στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Ελπίδα

ΤοΣωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος ΦίλωνΠαιδιών με καρκίνο» ιδρύθηκε το 1990 απόμια ομάδα ευαισθητοποιημένων γυναικών,με Πρόεδρο την αείμνηστη Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη και σκοπό τη συμπαράστασηστα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο καιστις οικογένειές τους.

Τοπρώτο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» υπήρξεη δημιουργία της πρώτης αμιγώς παιδιατρικήςΜονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστώνστην Ελλάδα και ακολούθησαν η δημιουργίατου πενταώροφου Ξενώνα Φιλοξενία τηςΕΛΠΙΔΑΣ, η δημιουργία του πρώτου καιμοναδικού Ογκολογικού Νοσοκομείου γιαπαιδιά στη χώρα μας (Ογκολογική ΜονάδαΠαίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»)και η δημιουργία και λειτουργία τηςΤράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού τωνΟστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το έργο του Σωματείου εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και η δημιουργία Κέντρου Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας μέσα στον χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί ένα ακόμα έργο προσφοράς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» έχει πραγματοποιήσει αδελφοποιήσεις και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου, ενώ η πολυεπίπεδη κοινωνική υπηρεσία του Σωματείου στέκεται ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» από την ίδρυσή του αγωνίζεται για να αλλάξει τα δεδομένα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας στη χώρα μας για περισσότερα από 30 χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει θέτοντας και υλοποιώντας συνεχώς τους νέους στόχους που υπαγορεύονται από νέες ανάγκες στον τομέα του παιδικού καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα