Lenovo Vibe X2

Το Lenovo VIBE X2, το πρώτο πολυεπίπεδο smartphone στον κόσμο, εντυπωσιάζει και τον σχεδιασμό του. Οι καταναλωτές μπορούν να διαλέξουν από μία ποικιλία τριών υπέροχων χρωμάτων – λευκό, κόκκινο και χρυσό- για να ταιριάξει στο προσωπικό τους στυλ.

Ως ο πρώτος παγκόσμιος κατασκευαστής handset που χρησιμοποιεί το νέο επεξεργαστή MediaTek MT6595 4G LTE True8Core ™, η Lenovo

έχει σχεδιάσει το VIBE X2 για εντυπωσιακή απόδοση. Αυτός ο επεξεργαστής προσφέρει ένα κρυφό στρώμα απόδοσης με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας που βοηθούν στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κάνοντας τα video, τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες να διαρκούν περισσότερο. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή, η οθόνη ανάλυσης 5 ιντσών FHD του smartphone με ευρυγώνια προβολή, θα καταστήσει τη χρήση εφαρμογών και φωτογραφιών πιο εύκολη.

Το Lenovo VIBE X2 περιλαμβάνει δύο προηγμένες φωτογραφικές μηχανές εξοπλισμένες με πολλαπλές λειτουργίες λήψης και χαρακτηριστικά βελτίωσης των φωτογραφιών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν ευκρινείς, ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο, την κατάλληλη στιγμή. Οι χρήστες μπορούν χωρίς κόπο να τραβήξουν selfies με την κάμερα 5MP ευρείας γωνίας του VIBE X2, η οποία περιλαμβάνει λειτουργία αυτόματου κλείστρου που ενεργοποιεί το φακό με το κλείσιμο του ματιού ή με ένα χαμόγελο. Η κάμερα αυτόματης εστίασης 13MP της πίσω πλευράς έρχεται με ένα φωτιζόμενο αισθητήρα και LED φλας, για να παράγει έντονες, λαμπρές λήψεις. Και με εσωτερική μνήμη 32GB οι χρήστες θα έχουν άπλετο χώρο για να αποθηκεύσουν το ψηφιακό περιεχόμενό τους.

Για να εξατομικεύσει αλλά και ταυτόχρονα να ενισχύσει την εμπειρία ενός κινητού περαιτέρω, η Lenovo παρουσιάζει δύο νέα πρωτοποριακά click-on εξαρτήματα, γνωστά ως VIBE Xtensions που ταιριάζουν απόλυτα με το VIBE X2: την VIBE X2 Battery και το VIBE X2 Speaker. Οι VIBE Xtension1™ θήκες προσθέτουν ένα τέταρτο επίπεδο στο πολυεπίπεδο design του VIBE X2, επεκτείνοντας κατευθείαν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δυναμώνοντας τον high-fi ήχο. Η έξτρα λεπτή (5.1mm) X2 Battery παίζει διπλό ρόλο, προστατεύοντας το τηλέφωνο, ενώ παράλληλα, επιμηκύνει την διάρκεια της μπαταρίας έως σχεδόν 75% 1,ώστε να λειτούργει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση. Το X2 Speaker βοηθά στην ενίσχυση του ήχου του τηλεφώνου, όταν ο χρήστης ακούει μουσική ή βλέπει ταινία, ενώ παρέχεται επίσης μια βολική βάση στήριξης για hands-free χρήση και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για ομαδικές κλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα