Αντιγόνη Κουλουκάκου γάμος: Ο λόγος που δεν παντρεύεται

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» το Σάββατο 18 Μαΐου. Αρχικά, περιέγραψε την εγκυμοσύνη της: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Πέρα από το ότι είχα κάποιους υπέρηχους, δεν είδα το σώμα μου να αλλάζει. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω

άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου».

Για την ημέρα της γέννησής του γιου της, η ηθοποιός ανέφερε: «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό».

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου συγκινήθηκε αναφερόμενη στον λόγο που δεν παντρεύεται: «Θέλεις να βάλω τα κλάματα. Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ». Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είμαι παντρεμένη, αλλά ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία. Θα μπορούσε να με πάει ο γιος του συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά αυτός είναι ένας λόγος εσωτερικός δικός μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα