Γαβαλάς – μοναχοί: Η αντίδραση στην ερώτηση αν είναι άνδρας ή γυναίκα

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, με μία ομάδα μοναχών από τη Ρωσία να τον ρωτούν αν είναι άνδρας ή γυναίκα και την αντίδρασή του. Η αντίδραση του γνωστού σχεδιαστή καταγράφεται στο βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης. «Εσύ τι είσαι;» ήταν η απάντηση του

Λάκη Γαβαλά στον έναν από τους τρεις καλόγερους, με τον ίδιο να αποκρίνεται ότι είναι μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα», σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο Πρωινό.

Όσα έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του

«Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό … Το 2024 στο business lounge αεροπορικής στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της”. Πόσο λυπηρό!», έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαβαλάς –,gavalas –