Λιάγκας για Σταρόβα: Η κόντρα με την Αντωνίου για όσα ειπώθηκαν στο “Πρωινό”

Εν μέσω της νοσηλείας του Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε χθες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», για τη σχέση του μουσικού με την Άννα Σταθάκη. Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για κρίση που πέρασε το ζευγάρι, προκαλώντας αντιδράσεις. Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάνσυ Αντωνίου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την κίνηση του Γιώργου Λιάγκα να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται στο νοσοκομείο και περνάει αυτή την περιπέτεια με την

υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Αντωνίου απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας: «Διάβαζα τους τίτλους και τα περιοδικά. Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του. Με όλο τον σεβασμό κ. Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, την ώρα που ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο και ο άνθρωπός του είναι εκεί, αν ήταν καλά στη σχέση τους… Με όλο τον σεβασμό».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Μετά από αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε από το πλατό της εκπομπής του ANT1. Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι η πρόθεσή του ήταν καλή, προκειμένου να δείξει πόσο αγαπημένοι είναι ο Δημήτρης Σταρόβας με την Άννα Σταθάκη, παρά την κρίση στη σχέση τους. Πιο αναλυτικά, είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είπα εχθές κάτι, που μόνος μου είπα ότι δεν πρέπει να το πω. Ότι είχαν περάσει μία μικρή κρίση, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μου το είχε πει ο άνθρωπος και είπα πώς η αγάπη τους ενώνει, είναι δίπλα του στο πρόβλημα υγείας. Το μήνυμα λοιπόν, που θα έπρεπε να πάρουν οι σοβαροί άνθρωποι, γιατί δεν το είπα με κουτσομπολίστικη λογική ότι “α παιδιά χώρισαν και τα ξαναβρήκαν”, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δεμένοι σαν γροθιά. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή πέρασαν μία κρίση. Τώρα αν κάποιοι, στο βάρος ενός προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου, βρήκαν την ευκαιρία να πούνε ότι ‘ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα μίας σχέσης’, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν. Το είπα γλυκά με πολλή αγάπη.

Το μήνυμα δεν ήταν ότι είχαν χωρίσει αλλά το πόσο δεμένοι είναι. Και κρίση σημαίνει ότι μπορεί να μην μιλάμε για δύο ημέρες. Χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και το επεσήμανα. Μείνετε καμιά φορά στο καλό, το κακό είναι τοξικό πάντα. Αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάχτε το. Έλεος δηλαδή. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη. Ακόμα και σε αυτό βρε άτομο, να βρείτε κάτι κακό. Μην βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού, πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας».

Γρηγόρης Γκουντάρας για Γιώργο Λιάγκα: «Αθλιότητα αυτό που ειπώθηκε»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας το πρωινό της Παρασκευής (17/5), όταν θέλησε να αναφερθεί στην αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.«Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μία μάχη. Δεν πρέπει να τα ακούμε αυτά, καλό είναι να μη λέγονται, είτε ισχύουν είτε όχι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε αλλά αυτή τη στιγμή η καρδιά και το μυαλό της είναι με τον Δημήτρη», τόνισε ο παρουσιαστής του Alpha στη Super Κατερίνα.

«Εγώ είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει τα πάντα. Του είπα: θέλει υπομονή, θα δεις ότι θα γίνεις καλά και θα βγάζεις τόσο γέλιο με αυτά που έχουν συμβεί. Κάναμε πολλή πλάκα», περιγράφει αμέσως μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Σταρόβα, Αντωνίου, “Πρωινό”,liagkas, starova, antoniou, “proino”