Καρπουζοσαλάτα με φέτα

Υλικά6 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς κουκούτσια, καλά παγωμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια6 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα2 κουταλιές της σούπας φρέσκο αρωματισμένο ελαιόλαδο με βασιλικό3 κουταλιές κουκουνάρι ελαφρώς αλατισμένο και καβουρδισμένοΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΛίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμέναΕκτέλεση

Την συγκεκριμένη σαλάτα την ετοιμάζουμε λίγο πριν την σερβίρουμε.
Βάζουμε το καρπούζι στην σαλατιέρα και το περιχύνουμε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις για να μην λιώσει το καρπούζι.
Πασπαλίζουμε τα υλικά στην σαλατιέρα με το τυρί, τα κουκουνάρια και το φρέσκο βασιλικό.
Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με λίγο φρέσκο ψωμί.

Keywords
Αναζητήσεις
karpouzosalata
Τυχαία Θέματα