Τσιζκέικ (cheesecake) με λευκή σοκολάτα

Για τη βάση του τσιζκέικ 250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ ή ότ,ι άλλο μπισκότο προτιμάμε 100 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένοΓια την κρέμα 600 γρ. κρέμα τυριού σε θερμοκρασία δωματίου 3/4 κούπας ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού ζελατίνη για 250 ml υγρό, λιωμένο σε 1/4 κούπας ζεστό νερό 300 γρ. άσπρη σοκολάτα λιωμένη 250 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, ελαφρά χτυπημένηΥλικά για τη σαλτσα: 1ος τροπος 2 κουτιά (400 γρ. το καθένα) έτοιμη γέμιση για τάρτες με βύσσινοΥλικά για τη σαλτσα: 2ος τροπος 1 βάζο (690 γρ.) κομπόστα βύσσινο 2 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού 1 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ 3/4 κούπας ζάχαρη βάσης τσιζκέικ:

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σ’ ένα ταψί 23 cm, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Αναζητήσεις
cheesecake λευκης σοκολατας master chef, τσιζκεικ λευκης σοκολατας
Τυχαία Θέματα
Τσιζκέικ,tsizkeik