Σολομός στον φούρνο με σάλτσα μυρωδικών
15:14 23/5/2014
- Πηγή: Gastronomos
Λίγο ξύσμα λεμονιού και κοκκινοπίπερο στο σερβίρισμα κι έτοιμο το φαγητό μας.
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
Σάλτσα: Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι. Αν κάνουμε την πολτοποίηση στο μούλτι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον. Νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο – το αλάτι με μέτρο καθώς οι αντσούγιες είναι αρκετά αλμυρές.
Μαρινάρισμα και ψήσιμο: Απλώνουμε τα κομμένα λαχανικά σ’ ένα ταψί που να τα χωράει σε μονή στρώση, τα περιχύνουμε
Keywords
μπλέντερ, μπολ, μετρο, ψαρια, ωρα, ελαιολαδο, αλατι, φαγητο, ετοιμο, λαχανικα, λειτουργια, μπλέντερ, μπολ, ταψι, ψησιμο, υλικα
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
- Τελευταία Νέα Gastronomos
- Σολομός στον φούρνο με σάλτσα μυρωδικών
- Πώς καθαρίζουμε τη σελινόριζα
- Σάντουιτς με αυγό και πάστα ελιάς
- Σε αδράνεια ο νόμος για το ζύγισμα του ψωμιού στους φούρνους
- Ο όμιλος Toshiba θα δραστηριοποιηθεί στην καλλιέργεια και πώληση λαχανικών
- Πραγματικό σύνδρομο η ακατάσχετη νυχτερινή λαιμαργία
- Νέα σάλτσα για Pizza
- Νέες μειωμένες τιμές από την Melissa
- Τα εξαιρετικά μούσμουλα της οικογένειας Καραμπή
- Στους 610 θα ανέλθουν οι τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού της KAISER
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές