Κέρκυρα: Φτηνές πτήσεις προς Αθήνα από τη Sky Express

14:37 29/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η συμπλήρωση ενός μήνα στα νέα δρομολόγια της αεροπορικής γραμμής ΑθήναΚέρκυραΑθήνα, από την αεροπορική εταιρεία Sky Express

ήταν το αντικείμενο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Κέρκυρας Νικολέτας Πανδή, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρου Γαλιατσάτου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Καββαδία, του προέδρου της Sky Express Θεόδωρου Κροκίδα και του Διευθύνοντος Συμβούλου Χάρη Μπότσαρη.
Οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης καλωσόρισαν την εταιρεία, η δραστηριότητα της οποίας έχει δράσει καταλυτικά στον ανταγωνισμό και έχει μειώσει το κόστος της αεροπορικής σύνδεσης της Κέρκυρας με την Αθήνα στο ένα τρίτο του κόστους που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Ο πρόεδρος της Sky Express Θεόδωρος Κροκίδας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Μπότσαρης τόνισαν ότι στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Ήδη το ταξίδι για Αθήνα με επιστροφή κοστίζει πολύ λιγότερο των 100 ευρώ, χειραποσκευή και βαλίτσα είναι δωρεάν ενώ δωρεάν σε όλους τους επιβάτες διατίθεται σε όλους τους επιβάτες και η χρήση του vip σαλονιού της Sky Express στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα