Dark Academia: Η σύγχρονη τάση στην διακόσμηση που αγαπά η νέα γενιά και πώς να την εντάξεις στον χώρο σου

13:03 5/2/2022 - Πηγή: iPop

Οι σκούροι τοίχοι, τα vintage έπιπλα και οι πανύψηλες βιβλιοθήκες δεν είναι, φυσικά, κάτι καινούργιο, αλλά μπορεί να μην έχεις ακούσει για μια από τις τελευταίες τάσεις που περιλαμβάνει το συνδυασμό όλων αυτών. Η αισθητική της Dark Academia διακόσμησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόκειται να διεισδύσει στη σχεδίαση σπιτιού φέτος, με τις αναζητήσεις για «Dark Academia υπνοδωμάτια» να έχουν αύξηση 5000% στις αναζητήσεις τους τελευταίους 12 μήνες. Τι χρειάζεσαι όμως για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σύμφωνα με την Dark Academia διακόσμηση;

Η

Google έχει -ξανά- την απάντηση! Αυτά είναι τα trends στο interior design που θα κυριαρχήσουν το 2022

Dark Academia διακόσμηση: Το trend που θα θες να δοκιμάσεις

Σκοτεινοί τοίχοι

Η βάση της Dark Academia τάσης είναι τα σκούρα και σκιερά χρώματά της. Σκέψου σκούρους τόνους όπως το μπλε και το μαύρο. Αυτές είναι οι τέλειες αποχρώσεις για το βάψιμο των τοίχων και των ταπετσαριών για να δημιουργήσεις αυτή τη γοτθική αλλά πάντα τόσο ζεστή ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S. Diamond (@a.gemofabook)

Βγάλε τα βιβλία από την βιβλιοθήκη

Στην καρδιά αυτού του χαρακτηριστικού στυλ βρίσκεται η εστίαση στη λογοτεχνία, εμπνεόμενη από τις όμορφες βιβλιοθήκες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η προβολή βιβλίων, ειδικά παλιών βιβλίων, θα προσθέσει προσωπικότητα στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σου. Μπορείς να τα τοποθετήσεις τυχαία σε ράφια και περβάζια παραθύρων ή να τα στοιβάζεις σε τραπεζάκια για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα