Ερμής Καραγιάννης: Σοκάρει η φίλη του – «Ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει» (video)

Τεράστιο είναι το σοκ από το πρωί στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας του Ερμή Καραγιάννη, πρώην παίκτη του GNTM, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα η καλή του φίλη, Ρένια Τσακίρη, μιλώντας στην κάμερα του Alpha ανέφερε ότι ο ίδιος έκανε κάποιες κινήσεις που έδειχναν ότι τους έλεγε ότι έρχεται το τέλος, ενώ αποκάλυψε τις συγκλονιστικές στιγμές της αυτοκτονίας τονίζοντας ότι ο πατέρας του 22χρονου προσπάθησε να τον σώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Πιο

συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: «Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό.

Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…»

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Χρυσόγονος: Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ και θέλει να ηττηθεί ο Κασσελάκης… όχι ο Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα