Παναθηναϊκός: «Ούτε καλήμερα οι παίκτες στον Τερίμ», σύμφωνα με δημοσιογράφο του MEGA (video)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, εκεί που πάλευε για τον τίτλο του πρωταθλητή τώρα να παλεύει την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ κατάφερε να καταστρέψει ότι είχε χτιστεί τα προηγούμενα χρόνια επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάνοντας ένα απίστευτο πισωγύρισμα που θυμίζει χρόνια πριν από την

έλευση του Σέρβου προπονητή.

Η επιλογή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, να φέρει στα μέσα της χρονιάς τον Τούρκο προπονητή αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη, καθώς από το -1 από την κορυφή που άφησε την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς οι πράσινοι τώρα έχουν βρεθεί τέταρτοι και εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Μπορεί στην αρχή τα πειράματα Τερίμ (Ακαϊντίν σέντερ φορ στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη) με κάποιο τρόπο να απέδωσαν αλλά όταν η ομάδα κλήθηκε να παίξει τα κρίσιμα ματς τίτλου είδαμε αλχημείες με 2, 3, 4 επιθετικούς που έφεραν και τις ήττες από ΠΑΟΚ και Άρη εντός έδρας στα πλέι οφ.

Όλη αυτή η κατάσταση που δημιούργησαν Αλαφούζος – Τερίμ φαίνεται ότι πλέον έχει αντίκτυπο και στα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς όπως είπε ο δημοσιογράφος του MEGA, Αντώνης Κατσαρός μετά την ήττα με κάτω τα χεριά από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-1, παίκτες και Τερίμ πλέον δεν ανταλλάζουν «ούτε καλημέρα».

Η τεταμένη κατάσταση στα πράσινα αποδυτήρια φάνηκαν και από τις δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα που είπε ότι «Όλοι πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται», όσο και από τις δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ο οποίος σε μέσο της χώρας του τόνισε ότι «Είναι ποδοσφαιρικά παράλογο αυτό που ζω στον Παναθηναϊκό».

Ο δεύτερος μάλιστα χθες σκόραρε και πάλι, έχοντας ένα απίστευτο στατιστικό χρόνου συμμετοχής και γκολ, ξεχασμένος όμως στο βάθος του πράσινου πάγκου.

Μέσα σε όλα αυτά την Κυριακή (19/05) πριν το ματς με τον Ολυμπιακό θα γίνει το συλλαλητήριο της «Θύρας 13» κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ φουντώνουν και οι φήμες που θέλουν τον Τούρκο επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι να συμμετέχει ή να εξαγοράζει την πράσινη ΠΑΕ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Eurovision 2024: Σατιρική εκπομπή του Ισραήλ τρολάρει όσους ήρθαν σε κόντρα με την Εντέν Γκολάν – Ανάμεσα τους και η Σάττι (video)

Το τερμάτισε υποψήφια της ΝΔ: «Είστε ανθέλληνες… γνωστοί ανθέλληνες» – Ξέσπασμα Κάτση (video)

ΕΡΤ: Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνα Σάττι σε εκπομπές του καναλιού (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα