Σκληρή απάντηση Κασσελάκη σε Πρώτο Θέμα: «Χτυπήστε με όσο θέλετε… αντέχω» – Τι πραγματικά συνέβη (video)

Στο Πρώτο Θέμα μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social media θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με ένα άρθρο που ανέβηκε από την ιστοσελίδα που αφορούσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ενοχλήθηκε με ένα θέμα που ανέφερε ότι ο Κασσελάκης σκούπισε τα χέρια του μετά από χειραψία με εργαζόμενη ενώ, όπως ο ίδιος απέδειξε μέσω αρχείων και φωτογραφιών, στην πραγματικότητα λίγο

πριν είχε χαϊδέψει ένα σκυλάκι και για αυτό είχε αυτή τη στάση σώματος.

Μάλιστα όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με την κοπέλα, στην οποία αναφέρθηκε το Πρώτο Θέμα και μίλησε και με το παιδί της, ενώ παράλληλα στα όσα είπε επισήμανε επίσης ότι μπορούν να χτυπάνε αυτόν αλλά όχι τους ανθρώπους της καθημερινότητας.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Επιμένω στο περιστατικό που συνέβη χθες στη Δράμα. Όχι γιατί αφορά εμένα.

Αλλά γιατί το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησα και δήθεν σκούπισα τα χέρια μου μετά δέχτηκε τέτοιο bullying χθες μέσω social media και sms, ώστε σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο.Εκεί στο Πρώτο Θέμα: Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε. Αντέχω.Σεβαστείτε ανθρώπους της καθημερινότητας που δε σας φταίνε σε τίποτα. Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές.Επικοινώνησα με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί. Του εξήγησα μέσα απ’ την καρδιά μου ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκπληξη σε νέα δημοσκόπηση: Το ερώτημα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος και η ΝΔ… τρίτη (video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Μετά την Κουτσουπιά και ο Κατσαφάδος με κραυγές για «εθνική προδοσία» – Ο έντονος διάλογος με Αυγέρη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα