Δολοφονία Κυριακής: Αμετανόητος ο Σφακιανάκης – «Οι Υδροχόοι, ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους»

«Ανεξάρτητος με προοπτική» δηλώνει ο Μανώλης Σφακιανάκης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» και τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο απόστρατος αστυνομικός προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις τους για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους δηλώνοντας ότι ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή επειδή τον προκάλεσε, καθώς ήταν χαρούμενη στα social media.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB έδειξε αμετανόητος. Υπερασπίστηκε στο ακέραιο την άποψή του και τόνισε «κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει».

Στο βίντεο που ανάρτησε, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις».

Προτιμώ να φύγω από το να κάνω κωλοτούμπες…»

Καταδίκασε τον φόνο της Κυριακής και την Ελληνική Αστυνομία στάθηκε ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως στάθηκε «υπέρ της αλήθειας (..) που θα λέει «όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα».

Όσον αφορά τη διαγραφή του έκανε γνωστό πως δέχθηκε ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είναι εκτός ομάδας και σχολίασε: «Το δέχτηκα, να είναι καλά».

Ο Μανώλης Σφακιανάκης παραμένει στο περιφερειακό συμβούλιο ως ανεξάρτητος με προοπτική. «Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες…», ανέφερε.

⇒ Θυμίζουμε πως στην ανάρτηση του ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως η δημόσια τοποθέτηση του Μανώλη Σφακιανάκη για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους δεν συνάδει, σε καμία περίπτωση, με την ηθική της παράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα