Στο Κιλκίς ο Κασσελάκης – «Μπούκαρε» στα γραφεία της ΝΔ και υπέγραψε σε καπελάκια (Βίντεο)

Περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Κιλκίς όπου τον υποδέχτηκε υπό θερμά χειροκροτήματα ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να τον δει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του.

Οι αγκαλιές και οι selfies δεν έλειψαν, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με αρκετούς πολίτες.

Αίσθηση προκάλεσε

η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να μπει στα γραφεία της ΝΔ στο Κιλκίς, όπου, ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα» για το κόμμα τους και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός».

Ο κ. Κασσελάκης υπέγραψε σε καπελάκια που του πρόσφεραν ευχόμενος: «Ομόνοια στην Ελλάδα μας».

Δείτε το βίντεο

Το πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέχεια το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης κόμικς ComicCon στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας στον Λευκό Πύργο, θα μιλήσει για το μήνυμα που εκπέμπει το κόμμα ενόψει ευρωεκλογών και θα συνεχίσει με μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο κ. Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και εν συνεχεία θα συναντηθεί με ποντιακές οργανώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής θα περιοδεύσει στα Γιαννιτσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα