Arctic Monkeys: Δείτε βίντεο από τη συγκλονιστική συναυλία τους στην Πλατεία Νερού

Τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη 18 και 19 Ιουλίου αντίστοιχα, στην σκηνή του Athens Release Festival εμφανίστηκε το πασίγνωστο ροκ συγκρότημα Arctic Monkeys.

Η Πλατεία Νερού “βυθίστηκε” από θαυμαστές που ήρθαν να απολαύσουν το event και τις δύο μέρες. Τρομερή εντύπωση την δεύτερη μέρα έκανε

το συγκρότημα “The Hives” που στο πρόγραμμα ήταν μία ώρα πριν τους Arctic Monkeys. Παρόλο που ο κόσμος δεν γνώριζε τόσο τα τραγούδια τους, ο τραγουδιστής κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος και να τους ψυχαγωγήσει όλους.

Όταν βγήκε στη σκηνή ο Alex Turner, τραγουδιστής των Arctic Monkeys, το κοινό παρέλυσε και κατευθείαν ξεκίνησε να τραγουδάει μαζί του.

Αποκορύφωμα φυσικά της συναυλίας ήταν το γνωστό σε όλους τραγούδι “Do I Wanna Know?”, όπου δεν υπήρξε ούτε ένα άτομο που δεν φώναξε μαζί, καθώς ακούστηκε με μια φωνή από όλη την πλατεία. Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστη η ερμηνεία του καλλιτέχνη, καθώς όλοι ενθουσιάστηκαν και οι φανς δήλωσαν πως η φωνή του Alex Turner είναι ακριβώς ίδια με τις ηχογραφήσεις, γεγονός σπάνιο για τους σύγχρονους διάσημους καλλιτέχνες. Τέλος, παρόλο που την πρώτη μέρα δεν τραγούδησαν το “I Wanna Be Yours”, αγαπημένο τραγούδι του κόσμου, έπειτα από τις φωνές του πλήθους την δεύτερη μέρα, η θέληση του κοινού νίκησε. Δείτε εδώ βίντεο που τραβήξαμε από το markos.tv:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv)

Keywords
Τυχαία Θέματα