Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία – Την πλησίασε ατάραχος και την μαχαίρωσε

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το enikos.gr, λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία της 40χρονης, την οποία δολοφόνησε με άγριο τρόπο ο πρώην σύζυγός της και στη συνέχεια την παράτησε νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει το enikos.gr, το ρολόι δείχνει 05:51 και η άτυχη

40χρονη γυναίκα που φορά λευκό ρούχο από πάνω, βρίσκεται έξω από το σημείο, που άφησε λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία της πνοή, και φαίνεται να περπατάει. Τότε, ο δράστης, γνωρίζοντας ότι θα ήταν εκεί, την πλησιάζει ψυχρός και ατάραχος, με αργό βήμα. Μόλις τον αντιλαμβάνεται το θύμα, παγώνει και στη συνέχεια φαίνεται να συνομιλούν.

Είναι τα τελευταία λεπτά της 40χρονης, προτού ο πρώην σύζυγός της, την μαχαιρώσει σε όλο της το κορμί και κόψει με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της.

Αφού την κατακρεούργησε, άφησε το μαχαίρι «καρφωμένο» στην κοιλιά της, και αποχώρησε από το σημείο.

Ο ανατριχιαστικός διάλογος του δράστη με την 40χρονη πριν την δολοφονήσει

Σύμφωνα με το OPEN, ο 50χρονος στην κατάθεσή του στις Αρχές, για την άγρια δολοφονία αναφέρει: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι” και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε, έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Παράλληλα, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι ενώ αρχικά είχε μαζί του το κινητό του, μετά το άγριο έγκλημα το πέταξε, προκειμένου να μην τον εντοπίσουν.

Πετάει τις μπύρες στον κάδο

O 50χρονος αμέσως μετά την άγρια δολοφονία, ψυχρός και αμετανόητος, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και άνοιξε την τηλεόραση, για να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τα όσα λέγονταν για την πράξη του.

Συγκεκριμένα, αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία, πέταξε τις μπύρες, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του enikos.gr, και στη συνέχεια κρύφτηκε σε οικοδομή.

Πηγή: www.enikos.gr

The post Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία – Την πλησίασε ατάραχος και την μαχαίρωσε first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, Βίντεο,menidi, vinteo