Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια από την ημέρα που έχασε το πόδι του -Η συγκινητική εξομολόγηση και το φιλί της Ελένης Χατζίδου

Σήμερα Παρασκευή και δεκατρείς είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που έχασε το πόδι του. Ο ίδιος μίλησε γι’ αυτό στον αέρα της σημερινής εκπομπής του «Breakfast@Star», συγκινώντας τόσο την ομάδα του και τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, όσο και τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, μετά την εξομολόγησή του, η τραγουδίστρια του έδωσε ένα πολύ τρυφερό φιλί, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ τον αγαπάει και να του υπενθυμίσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του και θα συνεχίσει να το κάνει.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του Star

«13 Οκτωβρίου 2013 είχε γίνει το συμβάν αυτό και δεν την έχω ως μέρα που θέλω να θυμάμαι πάντα. Είναι πολλές φορές είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο. Ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δε μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ.

Πολλές οι αναμνήσεις… Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές», είπε τότε η Ελένη Χατζίδου, με εκείνον να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι του καθένα πως θα διαχειριστεί τα πράγματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Δανάη: Εκτός εκπομπής η Δανάη Μπάρκα –Τι συνέβη;

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη τι έχει συμβεί»

Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα