Γιάννης Πάριος: ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα που του έχει 07πάρει το μυαλό! (φωτό)

O γνωστός και αγαπημένος μας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο ίδιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, βρήκε ξανά τον έρωτα και η αγαπημένη του ονομάζεται Στέλλα Δόντση.

Η Στέλλα είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι αεροσυνοδός στο επάγγελμα. Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες

φωτογραφίες της πανέμορφης νεαρής γυναίκας!

Ο Γιάννης Πάριος είχε δώσει συνέντευξη πριν από ένα χρόνο στη Lifo και παρακάτω μπορείς να δεις ένα απόσπασμα. Ο ίδιος είχε μιλήσει τότε και για τον έρωτα…

Πότε θυμόσαστε ερωτευμένο τον εαυτό σας πρώτη φορά;

Στα 17 μου στην Πάρο, μαθητής. Τα χρόνια τα στερημένα και τα φτωχά που ζήσαμε εμείς –και δεν το λέω ξανθοπουλίστικα– και εκ των υστέρων μάθαμε ότι ήταν στερημένα.

Δεν το καταλαβαίνατε στη ροή της καθημερινότητας;

Όχι, γιατί δεν ξέραμε ότι υπήρχαν και χορτάτοι. Μια ζωή πεινασμένοι εμείς, αυτό γνωρίζαμε μόνο. Κρέας δεν ξέραμε ότι υπάρχει! Από ψάρι; Όσο θες και ό,τι ώρα θες! Και όλο αυτό γιατί λες; Δεν υπήρχε συγκοινωνία να πάνε στον Πειραιά να τα πουλήσουν και παρά να τα πετάξουν τα μοιράζανε. Τότε υπήρχε η καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους και η διασκέδαση η κυριακάτικη. Θα σου φανεί περίεργο, αλλά πηγαίναμε στην κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία και κορδωνόμασταν στην κοπέλα που μπορεί να μην της είχαμε πιάσει ούτε το χέρι.

Ένας ρομαντισμός, λοιπόν, διάχυτος σε όλη την παλιά Ελλάδα, θα λέγαμε.

Έτσι. Μπορεί να περνάγαμε έξω απ’ το ζαχαροπλαστείο όπου η κοπέλα έτρωγε μια πάστα, εκείνη να σου ‘λεγε «έλα μέσα» κι εμείς να μην μπαίναμε, γιατί δεν είχαμε φράγκο για την πάστα. Ωραία πράγματα ήταν αυτά, δεν τα βλέπω ως στέρηση. Τα διηγούμαι στα παιδιά μου καμιά φορά.

Μπορεί, άραγε, να τα καταλάβει ένα νέο παιδί;

Όχι. Άμα του τα δίνεις όλα εσύ, γιατί να τα καταλάβει; Άμα του τα στερήσεις, ίσως. Αλλά γιατί να στερηθεί το παιδί μου για να με καταλάβει; «Άλλα τα χρόνια εκείνα, ρε μπαμπά», σου λέει κι έχει δίκιο. Δίκιο δεν έχει όταν κάνει το λάθος και σου λέει «δεν φταίω εγώ». 

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα πιστέψεις ποιοι θα είναι οι 4 νονοί του γιου του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Συγκινεί η δημοσίευση της Σεμίνα Διγενή για τον θάνατο του Τάκη Σπυριδάκη!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης του (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα